resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29457
    bu sene gerçekten ne yapmak istediğini anlamadığım efsanemiz. sahaya sürekli verim alamadığımız oyuncuları sürüyor, alternatifleri ne kadar iyi oynarsa oynasın. bir maçta güzel oynadığımızda artık sonraki maçlarda uçar gideriz bizi kimse tutamaz diye değil, acaba fatih terim bu oyunu nasıl bozacak diye düşünüyoruz.

    birkaç hafta önce durum daha da kötüydü çünkü gedson'un stoper oynaması gibi bir garabetle karşılaştık ve bu beni fatih terim hakkında gerçekten büyük hayal kırıklığına uğrattı. sanki maçları kazanmak için değil de birilerine mesaj vermek için taktik hazırlıyormuş gibi görünüyor hoca. taylan ve oğulcan haftalarca oynamadı, herkes sebebinin irfan can transferi olduğunu düşünüyor. ve ne yazık ki bu durum puan kaybediyor olmamıza rağmen değişmedi. herkes kerem'in ilk 11 oynaması gerektiğini düşünürken kerem sadece kurtarıcı olarak oyuna sokuldu. yerine ısrarla babel oynadı. gedson kötü oynadığı dönemde stopere kadar denendi, sanki irfan gelmedi ama bakın biz çok iyi bir oyuncu aldık der gibi. herkes falcao'dan umudunu kesmişken mohammed'i kaybetmek pahasına çift forvete dönüldü. ve daha hatırlayamadığım bir sürü değişik karar alındı.

    umarım bu durumun farkına varmıştır ve aslolanın sahada oynanan oyun olduğunu hatırlar hocamız. real madrid'e sahayı dar eden de fatih terim'di. çaykur rizespor'dan 4 yiyen de. umarım eski günlere dönmeyi başarırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın