resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29437
    sezon başından itibaren hoca takımın başında olmasa bu takım hiçbir zaman liderliğe oynayacak bir takım olmazdı, olamazdı. oyuncuların niteliğini geçtim, orta sahada oynayacak adam bile yoktu kadroda. galatasaray'da transfer bitmez denildi, isimler yazılıp çizildi ama sonuç olarak elde orta saha orijinli adam neredeyse yoktu. sezon boyu yedek oturmuş taylan süper ligin en iyi pasör 6'sı oldu. sol içte bambaşka bir emre kılınç izledik. etebo gibi bir adamdan verim almayı başardı hoca. tırnaklarıyla kazıyarak oluşturdu takımı, daha sonra yine kendi elleriyle yıktı.

    sezon başından itibaren başka bir hoca olsaydı takımın başında, liderliğe oynayacak bir kadromuz yoktu. şu an erolla sergen şampiyonluk yarışı veriyordu.

    kulüp tarihinin en kötü yönetimlerinden biri yüzünden hoca çok sıkıntılar çekti. tüm bunları unutup hocayı beğenmemeye başladık. elbette hocanın da çok büyük hataları var. kendi kurduğu çok iyi oyunu yine kendisi 4 4 2 gibi çağdışı bir sistem deneyerek bozdu vs. hocayı her hatasında savunmayalım, yeri geldiğinde eleştirelim. ama kendisi bu takımın en büyük efsanesidir ve teknik direktörlüğünü ispatlamasına asla gerek yoktur. istifaya çağırılacak kişiler kulüp yöneticilerinden başka kimse değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın