resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29422
    kim ne derse desin, yedi düvelle mücadele eden galatasaray efsanesi.

    çok hataları var, keşke yapmasaydı bazı hataları. örneğin kerem’i daha önce atsaydı 11’e, hak veriyorum. birçok konuda da hak verebilirim bu eleştirilere, fakat yine de bunları yapsa bile çok bir şeyin değişeceğine inanmıyorum.

    o kadar yalnızlaştırıldı ki, tek başına savaşıyor. galatasaray için savaşıyor. kendi futbolcularını sırf hocaya saldırmaya cesaret edemediği için medyanın önüne atan bir başkanla çalışıyor. 5 haftadır her maçta doğranan takımına, sürekli haksız yere cezalar almasına karşın tutup utanmadan tff ve mhk’yı öven bir başkanla çalışıyor.

    verdiği emeğe ben acıyorum. burdan acıyorum verdiği emeğe. aklını izanını kaybetmiş hasta bir adam tarafından sürekli korunması gerekirken hedef gösteriliyor. görevini beceremeyenlerin görevini üstleniyor sürekli.

    ben kendisinden razıyım. oynattığı oyundan da razıyım. avm’de alışveriş yaparken tabela koyulmadığı için ıslak zeminde ayağımı burksam müşteri olduğum için avm’nin altını üstüne getirebilirim, ama bütün bu şartlar içerisinde, rakipler bu kadar kollanırken bizi hala zor dahi olsa şampiyonluk yarışında tutmuş olmasına ancak teşekkür edebiliyorum.

    eyvallah.

    edit:imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın