resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29420
    kaybederken söylediğim gibi kazanırken de söylüyorum. artık bırakmalı. maalesef olmuyor. 17 nisan 2021 göztepe galatasaray maçında goztepede orta saha diye bir şey yoktu. o yüzden rahat oynayabildik. buna rağmen jeneriklik bir gol yemeyi başardık. üzerine az becerikli olsalar çok güzel pozisyonlar da ikram ettik rakibe. kerem ve halil sayesinde takım 3. golü bulup rahatladı ondan sonra direkt saçma değişikliklere başladı ve ondan sonra da gevşek gevşek hareketler yaptık sahada. haftaya trabzon maçı var, trabzon göztepe gibi değil, o maçta defolarimiz yine ortaya çıkacak. takım futbol falan oynamiyor maalesef. bireysel yeteneklerle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ve hasbel kader bir farkla öne geçince direkt skoru korumaya dönüyoruz. takımlar teknik direktörün kimligini yansitir. bizim takım bir şekilde gol atıp üstüne yatma modunda takılıyor çünkü oyuncular oynadıkları oyundan zevk almıyor çünkü fatih terim artık bu havayı yaratamiyor. maalesef durum bu.

    kendisi galatasaray'ın en büyük efsanelerinden biridir. gelmiş geçmiş en başarılı teknik direktörüdür. galatasarayi galatasaray yapan kişilerin başında gelir. ama artık yaşlandı ve maalesef olmuyor, olmayacak.

    kendisinden sonra uzun süre boşluğa düşebiliriz, büyük takım kimliğinden uzaklasabiliriz, şampiyonluk hasretiyle yanıp tutusabiliriz ama bu zaten eninde sonunda yaşayacağımız bir şey. şimdi yaşayalım ve bu süreci atlatmaya başlayalım. ayak sürümek hiçbir zaman işe yaramaz maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın