resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29383
    fatih terim yaşayan futbol efsanemizdir ama artık enerjisini kaybetmişe benziyor. yaşı nedeniyle mi yoksa ali koç ile girdiği mücadele nedeniyle mi bilmiyorum yorgun gözüküyor, yıpranmış gözüküyor. kurduğu takımlarda ve futbolcu tercihlerinde hatalar yapıyor ama asıl sorun bu değil. asıl sorun takıma oynattığı daha doğrusu oynatamadığı futbol. şampiyon olduğumuz iki yıl dahil son dört yılda ligde ve özellikle avrupa’da oynadığımız futbol kesinlikle mutlu etmiyor bizi.

    1996-2000 yılarına kıyasen oynadığımız futbol gerçekten çok düşük kalibrede. rakibi boğan bir futbol yerine rakipten pres yiyen takıma dönüştük. bu sezon ilginçtir ama en çok karagümrük takımına yapılan presi beğendim. her maç bizim öyle oynamamız gerekir. sonuç ne olursa olsun.

    sözün özü, hocam ya pres futbola dön ya da sportif direktörlüğe geç. yolumuza genç ve enerjik bir td ile yola devam edelim.

    seni ali koç gibilerine yedirmeyiz/yediremeyiz. o nedenle takımdan ayrılıp köşene çekilmeni de istemeyiz. lütfen bir tercih yap. ya hücum futbol ya sportif direktörlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın