resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29305
    gole ihtiyacı olduğu maçta en etkili forvetini çıkartıp forvete babeli koymuş ve bunu birden fazla maçta yapmış hoca. oysaki transfer yapılmayacaktı ne güzel forvetim yok bahanesine sağınılacaktı. alınmayan forvette diagne ve falcao. ben eminimki doğru bir sistemle çok daha verim alabilirdik. mevcut saçma pas oyunuyla ronaldoyu getir adam gibi verim alamazsın.

    miadını çoktan doldurmuştur. hakeme küfredip ceza almak galatasarayın hakkını savunmak değildir. maç sonu toplantıda bir yerlere gönderme yapmadan açık açık hakaret etmeden söylersin yapılan yanlışları. kenardan hakeme küfretmek tehdit etmek sadece kendine yarar. sinirini alırsın ama cezanı da alır takımını yalnız bırakırsın. futbolcu küfredip atılıp maç kaçırsa demediğimizi bırakmıyoruz. teknik direktör için farklı olan ne? iki senedir şampiyonluk asıl buralarda verildi. kötü futbol bile olsa lig o kadar kötü ki şampiyon olurdu bu takım ite kaka.

    terim hala haluk ulusoy mehmet ağar zamanında gibi davranıyor. ya da mili takıma getirilmek istendiği için iktidar tarafından desteklendiği zaman gibi sanıyor. o devirler geçti. artık ne basın ne federasyon hiç kimse üzerinde bir ağırlığı yok. o nedenle eskiden yaptığı motivasyon hareketleri çalışmıyor. elinde şapkadan tavşan çıkaracak sahayı yönetecek lider de yok. bir hagi bir drogba olsa yine bu çark dönerdi biraz.

    zamanının geçtiğini anlayıp sezon sonunu beklemeden istifa etmeli. ite kaka alınmış şampiyonluk bizim vizyonumuz hedefimiz değil. eğer öyleyse geçmiş olsun tüm galatasaray camiasına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın