resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 29240
    galatasaray’ın formsuz teknik direktörü.

    sahaya çıkardığı kadrolar, yaptığı değişiklikler, oyuncu grubunun isteksizliği, bireysel hatalar ile birleşince, ortaya can sıkan bir futbol çıkıyor.

    topu kullanabilen takımlar kedinin fare ile oynadığı gibi bizi saha içinde bir güzel dolaştırıyor. saha içine baktığımızda net olarak bir planımız yok hatta bazen spontane oynuyoruz hissine kapılıyorum.

    2020 - 2021 sezonu kaybedilirse en büyük nedeni bana göre fatih terim ve ekibidir. çünkü lig’de uçan kaçan bir takım yok. hele hele son 6 maçta çok rahat 16 puan alabilecekken sadece 5 puan almamız inanılmaz.

    yönetim pasif eyvallah, hakemler art niyetli evet, ama saha içinin izahı yok. takım resmen can çekişiyor.

    kendisinin yerinde başkası olsaydı, çoktan teneke bağlanıp gönderilmişti. kendisi bırakmalı mı? o konuda kararsızım.

    yeni teknik direktör demek, yeni bir oyuncu grubu demek. ffp anlaşması biterken, takımı kime emanet etmeliyiz. yapılan hamleler tutmazsa halimiz ne olur. düşünüyorum ve canım sıkılıyor.

    belhanda gönderildiğinden beri hem oyuncu performansı olarak hem teknik yönetim anlamında dibi gördük. fatih terim güçlü yönetimlerle kafasını sadece saha içine verdiği zaman, oyun olarak ligi domine etmiştir. mevcut yönetimle arasının nasıl olduğu aşikar zaten.

    şahsen türkiye gibi bir futbol ikliminde, dışardan hoca getirip hayallerde ki başarıyı ve futbolu oynatabilecek bir ortamı mümkün görmüyorum. kendisi gidip yabancı gelirse prandelli örneği gibi olur, yerli gelirse en iyi ihtimalle okan buruk olur.

    sezon içerisinde ki en büyük şansızlığımız, pandemi nedeniyle kongrenin ertelenmesidir. kongre yapılıp, güçlü bir yönetim çıkarabilseydik durum bügünden çok daha farklı olabilirdi.

    çok uzattım toparlayayım. evet bu sene kaybetmemizin en büyük nedenlerinden biri fatih terim’dir. ve gitmeli mi sorusunun cevabı benim için kongreden çıkacak sonuca göre şekillenecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın