resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 29145
    yaşayan en büyük efsanemiz.

    süper lig 2020-2021 sezonu özelinde müthiş formsuzdur. takımımızın gol yediği anda helva kıvamına gelmesi kabul edilemez.

    öncelikle göze çarpan şeylerden birisi takımın dakika 45-55 arasında çok gol yemesi ve hakimiyetini kaybetmesi.

    bir diğer problem şu maç çevirememe problemi. en son hatırladığım rize maçıydı. daha uzatmalarla beraber 20 dakika gibi bir süre varken sakin kalamayıp puansız ayrıldık. takım sakin kalamıyor özellikle de gerideyken.

    bir diğeri, çok önemli ve ön plana çıkan özellikleri olan oyuncularımızdan faydalanamıyoruz. evet müthiş bir takım değiliz belki ama hücum organizasyonlarımız da çok kısıtlı. duran toplar felaket durumda. bunun yanında onyekuru, mohammed gibi ligimize bayağı fazla olan oyuncular üzerinden de bir b planımız yok. rakiplerimiz bir-iki futbolcusuyla birçok maçı çözdü biz tökezlerken, şimdi de malumunuz işimizi şansa bıraktık.

    belki daha birçok şey sayılabilir. fakat 3 sezondur hiçbir şey iyi gitmiyor demek hocaya haksızlık olur. ffp anlaşmasından dolayı sürekli kiralık oyuncular geldi, orta sahamız oturmaya fırsat bile bulamadan değişti. sürekli üzerine oynanan ve arkadan vurulan bir camiayız, odaklanamadık. orta sahasız bir sezon başlangıcı yaptık. bunlar hocanın elinde olan şeyler değil. fakat avantajı yakalamışken gereksiz panik anlarıyla futbol için uzun olan dakikaları heba etmek ve yukarıda saydığım hususlar da kabul edilemez. hocanın potansiyelini biliyoruz, umarım sezonun geri kalanında her şey gönlümüzce olur.

    hepimiz taraftarız, bazen fevri olabiliyoruz. bazen umudumuzu kaybedip 4. oluruz falan diyoruz ( bu benim işte ). fakat biraz sakinleşip düşünmek daha sağlıklı. hep destek, tam destek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın