• 27019
    oyuncuların uyum sürecini atlatmaması gereken takım.
    bir sürü örnek verebiliriz. ilk geldiğinde uçan kaçan adamlar bir ay sonra sahada yürümeye başlıyor. en yakın örnek mustafa muhammed ve onyekuru. özellikle mustafa muhammed ilk geldiğinde hepimizin dibi düşmüştü. biz bu adamı tutamayız bari iyi bir paraya falan satsak diyorduk. adam kaç maçtır sahada yok.
    henry desen aylarca top oynamadan gelip kaç maçta takımı ipten aldı. çok iyi transfer dedik. şimdi opsiyonu kullanmasak da olur aslında modundayız.
    örnek çok. sene başındaki arda'yı hatırlayın. beklentiler çok düşük olsa da herkesi şaşırtan bir performans sergiledi sene başında. 90 dakika oynayamasa da sonradan girip oyuna etki edebilecek bir görünümü vardı. şimdi halı sahadaki göbekli abiler modunda. saracchi ilk geldiğinde aynı mustafa muhammed gibi bu adamı bize bırakmazlar zaten, bir buçuk sene tadını çıkaralım diyorduk. şimdi bıraksalar da biz istemeyiz muhtemelen.
    ilk geldiğinde nzonzi için neler yazılıp söyleniyordu hatırlayın. çoğunluk çok memnundu. iki ayda patates oldu adam. devre arasını bile beklemeden gönderdik.
    marcao, luyindama, gedson, emre kılınç... bu adamların hepsi ilk geldiğindeki halinden çok uzak. örnekler saymakla bitmez. bir iki oyuncu olsa adam sonradan salmış ne yapalım deriz. ama öyle değil. futbolcu öğütüyoruz. hem de genç oyuncu falan da değil, kariyeri belli bir yere gelmiş adamların yeteneklerini öldürüyoruz resmen. takım antreman mı yapmıyor taktik mi çalışmıyor maçlardan önce adamların anasına bacısına mı sövüyorlar artık ne yapıyorlarsa adamlara onun halledilmesi teknik ekibin birinci önceliği olmalı. tabi teknik ekibin güzel oyun ve şampiyonluk gibi bir derdi varsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın