resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 29066
    canımızdır, ciğerimizdir, kırmızı çizgimizdir ve sevmekten vazgeçmeyeceğimiz ve bizle olduğu için kendimizi şanslı hissettiğimiz hocamızdır. ancak sahadan çıkıp sportif direktör vb. başka görevler alma vakti gelmiştir. 3 nisan 2021 hatayspor galatasaray maçı ve sezonun önceki çoğu maçı da göstermiştir ki artık sahada sıradan kişilerin bile gördüğünü görememektedir.

    galatasaray kulübü olarak da yönetici miyopluğuna yakalanmış bulunmaktayız. yönetimler de bu yüzden fatih terim'siz olmayı pek tercih etmeyecektir. bu yüzden fatih hoca kendisi bu kulübe sportif direktör olarak katkı vermeye devam etmelidir. bunu kendi istemelidir. kendisinin deneyimi ve bağlantıları ile bu kulübe çok daha faydası dokunabilir. teknik direktör olarak da istediğini getirsin ama saha içine karışmasın.

    yabancı teknik direktör olarak fatih hoca domenico tedesco'yu beğendiğini söylemişti bir maçta schalke'ye karşı oynadığımızda. yabancı olarak tedesco'yu getirsin ya da yerli olarak okan buruk mu olur bülent korkmaz mı olur yoksa yine yabancı olarak hagi mi olur bilemem ama anlaşabileceği isimlerde yoğunlaşacağından eminim. benim beklentim ise nasıl ki fatih hoca bir alman ekolünden sonra bayrağı teslim aldıysa şimdi de bayrağı yeniden bir alman ekolüne teslim etmesi olur.

    4 yıl kadar sportif direktör olarak görev aldıktan sonra da başkanlık yapar.

    biz fatih hocayı hep seveceğiz. kendisini sevmeye devam etmemiz için illa sahada olması gerekmiyor.

    başımızdan hiç ayrılma, eksik olma hocam; ancak artık farklı bir şekilde olma vakti geldi.

    bir avrupa kupası da sportif direktörken alsan ne olur be hocam?
App Store'dan indirin Google Play'den alın