• 317
    burası öyle bir yer oldu ki şenol güneş'i bile eleştirdiğinde iyi kadroların üstüne konuyor, iki sene içinde batırıp gidiyor dediğinde saçmalamakla itham ediliyorsun. şenol güneş'i bir galatasaraylı nasıl savunur? adam yıllarca bizi aşağı çekmek için yabancı kuralı kaldırılsın diye uğraştı. ülkenin maddi durumu ortadayken, insanlar açken dalga geçer gibi euro ile maaş alıyor. 30 milyon liradan fazla kazanıyor yılda. hem de adı "milli" olan takımı yönetiyor. en hassas konumda yani. şu ahlaksızlıkla bizi dünya şampiyonu yapsa ne olur. gitti hazır kadronun üstüne kondu. şimdi de onun da içine ediyor. bu milli takım hocasız dünya kupasında çeyrek final oynar. diğer ülke milli takımlarındaki düşüşü görmüyor musunuz? elalemin taraftarı ne yapıyor. kendi çıkarına çalışan herkesi ölümüne savunuyor. bizimkiler galatasaray düşmanı şenol güneş'i savunuyor.

    hiçbir camiada bizim kadar kendi kulübü üzerinden kendine çıkar sağlayan yönetici ve taraftar yoktur. bizim bazı taraftarlarımız için sosyal medyada sözlükte popüler olmak, beğenilen olmak galatasaray'ın çıkarlarından önemlidir. iki uyduruk youtube yayınını yapmak için, iki uyduruk entrysi beğenilsin diye etliye sütlüye dokunmamak, tarafsız görünmeye çalışmak galatasaray'ın çıkarlarından önemlidir.
    bakın ekşi sözlüğe, antuya, bakın ali koç'un çabalarına adamlar yalan olduğunu bile her yoruma her entrye cevap yapıştırıyor, maddi manevi uğraşıyor. dezenformansyon yapıyor. bizimkiler haklı davalarını savunmaktan aciz. yönetimimiz de aciz, taraftarımız da aciz.
    adamlar fetöcü savcılarla gezdi, adamların fetöcü yöneticileri oldu, adamların fetöcü futbolcuları oldu. bizim adımız fetöcü kaldı. adamlar öyle organize öyle manipülatif.
    şampiyonluk sayılarında gerilerde kaldılar diye kuduruyorlar. fatih terim'e her türlü cezayı aldırıyorlar. hakemlerle her türlü hileyi yapıyorlar. bir de üstüne biz mağduruz diyorlar.
    siz hala aman dürüst olalım, aman tarafsız olalım ayağındasınız. ultraslan denilen arabesk grubun saçma salak açıklamalarından medet umuyorsunuz.
    bugün buranın yangın yeri olması gerekirken lucescu'nun kovulmasını konuşuyorsunuz. ligden çekilelim diyene saçmalama, beşiktaş'ı eleştirene saçmalama, şenol güneş'i eleştirene saçmalama. sizin tarafsız ayaklarınız batsın. karşınızda düzgün dürüst insanlar var mı ki siz düzgün davranmaya çalışıyorsunuz.
    bu şerefsizler dünyanın en doğru işini yapsa bile eleştirmeniz gerekir artık, adamlar bize tokadı basmış bize öbür yanağımızı dönüyoruz.

    uyuyan galatasaray taraftarına sesleniyorum. galatasaray üzerinden çıkar devşirenlere değil:

    bizim bu uyuşukluğumuzla 1959 öncesi şampiyonluklar kabul edilecektir. aslan, bırakın kediyi kuşa boğdurulacaktır. ya uyanın sosyal medyayı, sözlükleri, günlük yaşantınızı bu alçaklara dar edin ya da ben galatasaray taraftarıyım diye gezmeyin.

    yönetime sesleniyorum:
    kulüpler birliğinden değil kulüpten istifa edin. iki kıçı kırık tarihçi bulup tff, gazete arşivlerini tarayıp gerçekleri ortaya koyamadınız. hem de boylu boyunca serilmiş ortada duran gerçekleri. yazıklar olsun size.

    bu galatasaray sözlük de bu yalana karşı bir organizasyon düzenlenmezse adını değiştirsin, artık objektif sözlük mü olur, tarafsız sözlük mü olur. alan adını da laylaylayloyloyloy.net yaparsınız. orasını siz bilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın