• 301
    başka kulüplerin de bu saçmalığa aday olması ile iş iyice çığırından çıktı. ankara demirspor ve gençlerbirliği de hani bana hani bana dediğine göre ali koç cephe yaratıyor demektir. emsal teşkil etmesi açısından fenerbahçe'nin başvurusu kabul olsaydı zaten diğer takımlara bu hak verilecekti. ne işler dönüyor neler yapıyorlar vallahi insanı spordan soğuttu bu adam. geldiği günden beri türk futbolu hep kaos hep geri gitme peşinde. yazıktır bu ülkeye!! paran var diye, 7 yıldır şampiyon olamıyorsun diye göz göre göre dinamit koyuyorlar tek zevkimizin dibine..

    sırf bize de ekmek çıkacak diye 1923 yılı öncesi duruma bakılmayacak ve de türkiye kupası statüsünde oynanan maçlara şampiyonluk verilmeyecek bu gidişle. 1923 yılında kurulan cumhuriyettır, futbol kulüpleri değil. olabilecek en kötü senaryo üzerinden şimdiden çalışmalar yapılmalı, bu spor menfaatinden uzak kurgu engellenmelidir. şayet engellenemiyorsa bizim de geçmiş yıllarda elde ettiğimiz ne kadar profesyonellikten uzak başarı varsa - buna türkiye kupaları dahil- şampiyonluk olarak sayılması için girişimler yapılmalıdır. ona var bize yok!

    aslında en güzeli, hemen bugün gecikmeden 1905 yılından itibaren - ateş güneş'in başarıları ve türkiye kupaları dahil- ne kadar kupa almışsak şampiyonluk sayılması için başvuru yapmamız. sıcağı sıcağına, onu kabul ettiysen bunu da kabul edeceksin şeklinde dikte yapmamız lazım. görelim o zaman kabul ediliyor mu edilmiyor mu 1937 yılındaki 5 farklı takımın şampiyonluğu..
App Store'dan indirin Google Play'den alın