• 275
    kocaman ve kuyruklu bir yalanken, kamuoyunun ve hukukun gözünde doğruya dönüşmesi durumu, mustafa cengiz yönetiminin tarihin en kötü yönetimi unvanını kazanmasını sağlayacaktır.

    buraları okuyorsa diye, sayın başkan mustafa cengiz'e;

    naif adamsın başkan, özel bir insansın ama çık mücadele et, savaş. yapamıyorsan, sağlık durumun el vermiyorsa ya bırak git ya da profesyonel yardım al. bu kadar kolay olmamalı tarihe yalanı yazmak! bir ses edin, susmayın, gündemi değiştirmelerine izin vermeyin. şu sözlükte, o kadar insan uzun süredir mücadele ediyor. bu başlığa girilmiş alkışlanılası, şapka çıkartırlası girdiler mevcut, bunlardan bile konuya ilişkin karşı tez üretilir. ki bunlara bile ihtiyacınız yok, koskoca galatasaray üniversitesi hukuk fakültesi var. gidin en kötü duygun yarsuvat'a danışın, bugün o gün değil, bugün birlik günü. birleşin. bu ülkede otuz milyon kişiyiz, birleşelim.

    bu yalan bir tescile dönüşürse, bu tarihin en büyük yenilgisi olacak, galatasaray menfaatleri ve hukuk düzeni büyük yara alacak. bunu bilin. gözünü seveyim dişlerinizi, pençelerinizi çıkartın artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın