• 258
    sezon başından beri süren fenerbahçe-tff suni geriliminin asıl sebebi olduğunu düşündüğüm, dünya spor tarihinin en rezil girişimi.

    yayıncı kuruluştaki bir kadını hedef almalar, en ufak bir olayda ortalığı birbirine katmalar, federasyonla karşılıklı sert açıklama yayınlamalar ve benzeri. sene başından beri hakemler tarafından apaçık kollanmasına rağmen türlü yayın organlarıyla kendini mağdur konumuna sokturup üzerine bu yalanı attılar.

    sosyal psikolojiyle ilgilenenler bilir, zıtlık böyle oluşturulur. kendilerini tebrik ediyorum, yayıncı kuruluş moderatörü (güntekin) bile kendini bunlara sevdirmek için 20 iqlu bir insan gibi konuşmaya başladı. e bir kulüp saha kenarına anti-bein gibisinden bir pankart koyarsa, o bein’den ekmek yiyen adam da ekonomik durumunu korumak için böyle haysiyetsiz durumlara düşer.

    federasyon başkanından bahsetmek bile istemiyorum.

    benim için bu olay kırılma noktasıdır. gerçekleşirse hayatta en çok değer verdiğim şeylerden birinden vazgeçerim. zor olur ama sorun değil. zaten yeterince kokuşmuş, her köşesine ahlaksızlık ve adaletsizlik sızmış bir ülkede yaşıyorum. sporda da aynısı olacaksa benden bu kadar, bundan sonrası için kendileri çalıp kendileri oynayabilirler.

    ama bu gerçekleşirse buna müsade eden galatasaray yöneticisini, camiasını, yetkili kim varsa tarih yazar. nasıl yazacağını herkes tahmin ediyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın