• 221
    "müflis tüccar eski defterleri karıştırırmış" şeklinde bir atasözu vardir. tam da o hesap fenerbahçelilerin gayeleri. 2014 yılından beri (bakın fetö'nün resmen ipliğinin pazara çıkarıldığı yıldır) sampiyon olamayan bir takımın müflis tüccar gibi, günümüzde beceremediği sampiyonluk işini, camura yatarak, sokakta galip gelemediği için altına çişini kaçırarak ağlayan çocuklar gibi 1959 yılından önceki senelerin mükerrer turnuva birinciliklerini ulusal sampiyonluk olarak saydirmaya çalışmaktadırlar.

    basarili olurlar ya da olamazlar bilemem. ulke öyle bir yer haline geldi ki, olursa hic sasirmam. hic de sinirlenmem. koskoca bir camianın icine düştüğü acizliği görür hicap duyarım. yazıktır, günahtır yahu. sen yılların spor kulubunu boyle ucuz hesaplar peşinde koşacak duruma dusuruyorsun ya, o baskan ya da baskanlar acaba utanma duygusuna sahip degiller mi diye düşünürüm.

    edit: ek olarak madem sinekten yag cikariyoruz o zama uluslararasi sampiyonluklara da elmas verilsin. yıldızların ustune takalim. nasil fikir ama? hahahahahaha
App Store'dan indirin Google Play'den alın