• 216
    fenerbahçe yönetimi istediği kadar yalanlara sarılsın, istediği kadar masa başı oyunlarıyla yıldız alsın, bir gün gelecek aldıklarının tamamı iptal edilecek, üzerini kapattıklarını zannettikleri şike olayından dolayı da küme düşürülecek. neden diye soranlara işte cevap:

    her ne kadar adaletsizlik insanları sessiz çığlıklara sürüklese de, mücadeleye devam edildiği sürece yalan ve hile asla yaşama şansı bulamayacaktır. tarihin bize öğrettiği tek bir gerçek vardır; o da gerçeklerin asla öldürülemeyeceği, yalanın ve adaletsizliğin er-geç yerin dibine gömüleceğidir.

    bugünkü iktidarın adaletsiz ve akıl dışı uygulamalarından kar ettiklerini düşünebilirler ama uzun vadede bu onların kahrına neden olacaktır. bu arada sinsi bjk’yi de unutmayalım. sessiz ve derinden giderek sinsice elde ettikleri o iki haram şampiyonluğu onlar da iade edecekler. çünkü inanıyorum ki adalet yaşayan ve asla öldürülemeyecek bir var oluştur.

    aradan 63 yıl geçtikten sonra kabalarından uydurdukları bu iddialar, komik olmaktan bile uzak bir zavallılıktır. işte twitter’da trabzonspor da, adanademirspor da ve diğer kulüpler de şampiyonluk talep etmektedir ki, bu fenerbahçe’nin hezeyan mahsulü talepleri karşısında haklıdırlar.

    türk futbolunu kaosa sürükleyecek, başarısızlıklarını masa başı oyunlarıyla gizleyecek ve hukuku ve idarenin güvenilirliğini, bilinebilirliğini yerle yeksan edecek bu tür hezeyanlara dur denilmesi gerektiği bütün adalet taliplilerinin görevidir.

    federasyonda ve tahkim kurulunda çoğunluğu ele geçirenler her türlü kahpeliği yapacaksa hukuka, kurallara ne gerek var. hepsini alıp, sarıp sarmalayıp çöpe atsınlar. fenerbahçe’nin bu talebi hukukun üstünde tepinmektir. kanun kural tanımamaktır.

    fbjk kardeşliğinin türk futbolunu ne duruma getirdiği, nasıl bir kaosa sürüklediği bir kez daha ortaya çıkmıştır. geçmişte cezalı futbolcu oynatarak, sahaya çıkmayıp galatasaray’ın şampiyonluğuna engel olanlar, bugün de aynı sinsi oyunlarını oynamaya devam ediyor.

    galatasaray yönetiminin, trabzonspor ve diğer adalet isteyen anadolu kulüpleriyle anlaşarak, federasyon seçimlerinde etkin olması ve fenerbahçe’nin şike davasındaki akıllara durgunluk veren “şike sahaya yansımadı” kararını ve bjk’nin sinsice aldığı iki şampiyonluk kararını iptal ettirmesi gerekir.

    fenerbahçe, 1959 öncesi şampiyonluk taleplerinin reddedildiği tahkim kurulu kararını ortadan kaldırırsa, yarın gelecek başka bir tahkim kurulunun da şikeye ilişkin kararı ortadan kaldırmasının önünü açar. o zaman belki de fenerbahçe üçüncü lige düşürülecektir. ilahi adaletin tecellisini kimse engelleyemez ve engelleyemeyecektir. çünkü allah imhal eder (günahlarından dönmesi için mehil verir) ama asla ihmal etmez. (herkesin cezasını adil bir şekilde verir)

    adalet, adalet, adalet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın