• 199
    bugün bu konuda sessiz kalınıyorsa, bu demektir ki emir büyük yerden. yani mustafa cengiz yönetimi’nin pasif kalması sağlanmış da olabilir. kaldı ki ben bu yönetimin tepki göstermeyi bilmediğini düşünüyorum. tepki gösterse daha çok antipati toplarız gibi geliyor.

    tek dileğim, bu yönetim gidip de yeni yönetim gelene kadar bu kararın bir şekilde alınması engellensin. arkasındaki taraftar (haliyle seçmen) kitlesinin farkında olup, kendi siyasi görüşleri ya da ticari emelleri sebebiyle galatasaray’ı bu duruma düşürmekte birileri.

    gerçekten şu iğrenç sezon değil, şu mide bulandırıcı siyasi ortam bi değişse de normalleşebilsek biraz. ülkede her şey boka batmış durumda ama hala din tüccarlığı, para siyaseti, eril dil, hamaset, dikta uygulamaları gırla gidiyor. eğitim şart.

    edit: leogsun uyarısıyla aklıma geldi, emir olsa muhtemelen fenerbahçe istanbul sözleşmesi çıkışı yapmazdı. bu durumda bu pasifliğin sebebini ben anlayamıyorum, anlayan beri gelsin. gerçi dediğim gibi, bu yönetim gidene kadar pasif kalsa daha iyi bile olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın