• 198
    nasıl ünal aysal zamanında basketbol finaline çıkmayız demiş ve lafının arkasında durmuşsa bunda da galatasaray kulübü'nün net bir tavır alıp bunu uygulamaya alması gerekiyor.

    geçmişe dönüp bakınca tff basketbol ligi'nin finallerindeki kara leke orada duruyor. bundan 20-30 sene sonra da galatasaray'ın neden o finale çıkmadığını da tüm taraftarlar bilecek.

    bugün de, iş işten geçmeden galatasaray kulübü net bir duruş göstermek zorunda. burada fb'nin iki amacı var;
    1) şampiyonluk sayısında bir şekilde öne geçmek.
    -- bu açıkçası benim umrumda değil. 7-8 senedir şampiyon olamayan takım istediği kadar şampiyonluk ekletsin.
    kupalar müzede duruyor. isteyen gider sayar.
    5 değil 15 yıldız koysunlar.
    biz sadece 2 yıldızlı forma yaparız; biri uefa kupası, diğeri süper kupa. mesajı alan alır.

    2) havuz gelirindeki payını artırmak.
    -- bu büyük bir sorun. resmen gs ve biraz da bjk kulübünün hakkı olan parayı cebe atıp çalmak istiyorlar.

    bu noktada gs kulübü çıkıp finansal hakkını yedirmemek için açıklama yapmalı. biz aziz ya da ali gibi her seferinde "havuzdan çıkarız" boş tehdidini savurup geri atan bir kulüp değiliz. gerekirse çıkıp, hazır bein'ın anlaşması da bitiyorken şampiyonluk sayılarında geçmişe yönelik düzenleme yapılması halinde yayın haklarımızı kendimiz pazarlayacağımıza dair açıklama yapmalıyız. hazır stadyum isim hakkımız da satışa çıkmışken ikisini birden de satabiliriz.

    günün sonunda gs kulübü yönetiminden beklenen net bir duruş göstermesidir. bu artık gazetelerden, fb kulüp yönetiminin açıklamalarından öteye geçti. güntekin ve nihat özdemir'in beinsports yayınıyla bu mesele artık bizim kulübün radarına da girmeli ve tek bir açıklama yapılarak duruş ortaya konmalıdır. sonrasında kim kaç şampiyonluk açıklarsa açıklasın. en azından gs kulübünün ne yaptığını ve ne yapacağını bilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın