• 193
    saman altından su yürütürken nihat abilerinin kırdığı pot yüzünden gündeme gelen olay.

    ali koç durur mu yapıştırdı istanbul sözleşmesi tweetini. e bir şekilde bu konuyu gündemden çekmek lazım ki galatasaray tarafı uyanmadan arada derede halledilsin bu mevzu.

    bizim saf taraftarımız da insan haklarını destekleyici bir adım gördü ya hemen sevgi pıtırcığına bağladı tabi. yanlış anlaşılmasın hakaret olarak söylemiyorum, gerçekten kalbi temiz bizim taraftarlarımızın. önlerinde tonlarca örnek dururken yine suyun karşı tarafının karşılığı olmayan insancıl bir tavır sergileyeceğine inanıyoruz, inanmaya da devam edeceğiz. profesyonel kötülük nedir nasıl yapılır bilmiyoruz çünkü...

    bu konuya bugün tepki vermezseniz bir daha tepki verecek şansınız olmayacak sevgili galatasaraylılar.

    ne sanıyorsunuz yapamazlar mı? bir gecede spor yasası değişmedi, malum takım zayıfladı diye tarihte gündeme gelmemiş play-off uygulaması getirilmedi, avrupa'da ses getirirken yabancı sınırı apar topar 5'e çekilmedi, ezeli rekabete ucundan tutunabilsin diye küçük şikecilere bedavadan 2 şampiyonluk verilmedi çünkü bunlar hep komplo teorisi mi yoksa?!

    daha basit ifade etmek gerekirse bugün bu saçmalığın önüne geçmezseniz ileride yapacağınız hamlelerin başarılı olma ihtimali bugün beşiktaş'tan o bedava aldıkları 2 şampiyonluğu geri verdirme ihtimaliniz ile eş değer olacaktır.

    uyan ey galatasaraylı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın