• 322
    fenerbahçe, her zaman olduğu gibi gıcık takım rolüyle 2. golü bulsa ve 90'dan sonra maçı çevirseydi beşiktaş mental olarak biterdi. ancak bu defa da fenerbahçe moda girecekti. sanırım bu maçta hem skor hem de her iki takımın da moral bozuntusu açısından en iyi senaryo gerçekleşti: beşiktaş, 1-0'dan sonra 3'e hatta 4'e rahat rahat götüreceği maçı 5 dakika daha dayanamadan 2 puan bırakarak bitirdi. bu akşam maçı kazansalardı müthiş bir özgüven ile işi sondan 4-5 hafta önce bitirirlerdi. gerçi özgüvenleri 1-1'den sonra da yüksekti. adamlar maçı kaybetmeyi göze alarak 2. golü aradı son 5 dakikada.

    fenerbahçe ise normal bir şekilde maçı kazansa etkisi olumlu olurdu kesinlikle ama 90'dan sonra 1-0'dan maçı kazanmanın etkisi inanılmaz olacaktı.

    bence özellikle beşiktaş açısından kötü bir hatıra olarak kalacak bu maç. ellerine gelen fırsatı kâh altay bayındır yüzünden kâh beceriksizlikleri yüzünden elleriyle teptiler. ciddi anlamda çok isteklilerdi bu maçı kazanma konusunda ve son dakika golü epey moral bozmuştur. golden sonra bile hâlâ baskın oynamaya çalışmaları da bu akşam ligi bitirme istekleriydi. rus ruletine dönen son 5 dakikada hangi takım bir gol daha atsa o şampiyon olacaktı. gol olmayınca bilin bakalım kim şampiyon olacak.* şaka şaka beşiktaş olur. ikinci yarıda müthiş bir oyun oynadılar ve muhtemelen taraftarları mensah'ın anasını çok anıyordur. adam oyuna girdi ve işleyen tüm çarkı bozdu resmen.

    son olarak sergen yalçın'a değinmek gerekirse: helâl olsun demek ayıp olmayacak. bu maçta bazı anlarda fenerbahçe ile kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı takımı. öyle şenol güneş gibi tırsak felan da değil. eze eze yenecekti bu maçı ve kazanmanın ligin bittiği anlamına geldiğini bildiği için çok cesur davrandı. 1-1'den sonra bile ilerde basmak, gol aramak müthiş bir cesaret helâl olsun. kenarda her pozisyona bağırıp çağırmasa daha iyi olacak ama türkiye'de bunu yapmazsanız elinizden oyuncağınızı alacaklarını da biliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın