resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 28938
    emre akbaba’nın attığı golden sonra ki yürüyüşü, yüz ifadesi her şeyin özeti; bakın ben biliyorum da oynatıyorum. herkese inat, herşeye rağmen.

    -niye emre akbaba inadı; çünkü herkesin eleştirdiği bir futbolcu ve ben fatih terim’im herkesten iyi bilirim ben kazanırım.

    -niye ilk başladığı 11 başarılı olmadığı halde hemen oyuncu değişikliği yapmıyor; çünkü son ana kadar haklılığını kanıtlamak adına bekliyor. kazanırsa ben bu kadroyu uygun gördüm ve siz de gördünüz ben haklı çıktım kazandık. kötü futbol oynamışız önemi yok. ille başımıza felaket gelecek ki, o oyuncu grubundan vazgeçecek.

    çok anlamsız kimsenin aklı sırrı ermeyen bir oyun, oyuncu değişiklikleri, bir karmaşıklık, kim nerde ne oynuyor, oyun planı ne, niye duran top atamıyoruz, bizim oyuncularımız niye disiplinsiz, her oyuncu niye formsuz, formunda olan niye formunu kaybediyor, niye taş gibi forvet bulmuşken dibe çekiliyor, niye her maç iyi oynadığımızı düşünmeler, niye kaybettiğimizde herkes suçlu da fatih hocam hep haklı. yaz yaz bitmiyor. olan biz taraftara oluyor. uyku uyuyamıyoruz kazandığımız maçlardan sonra bile mutsuzuz.

    gelelim fatih hocam verim alır genç oyuncu çıkarır mevzusuna. herkesten verim alır evet elinde dar bir oyuncu grubu varsa ve de birine mecbur kalmışsa oyuncu çıkarır. ozan gibi, taylan gibi. ama bu oyuncuları hoca farklı önde olduğumuz maçlarda bile mecbur kalmamışsa 85’den önce oyuna kesinlikle almaz. veyahut bu hafta rakip kolay deyip 11 başlatmaz. illa mecbur kalacak o oyuncuya.

    kazanan takım bozulmaz. ya her hafta aynı takımla oynamıyoruz. her hafta farklı takım ve farklı sistemlere karşı oynuyorsun. birinde daha defansif karakterli oyuncuyla oynaman gerekir birinde de devamlı atak yönü kuvvetli oyuncuları kullanman gerekir. niye bu inat.

    ne demiş imam-ı azam bilmediklerimi ayaklarımın altına alsaydım başım göğe değerdi herşey senin bildiğin, senin istediğin gibi olmayabilir hocam. önemli olan hatalarının farkına varmak. ama nerdeee; illa başımıza bir felaket gelecek veya koskaca sezon çöpe gidecek.

    hocam şimdi sen söyle hangi aya kadar sana süre verelim, yine hangi transfer sezonunu bekleyelim ve ya hocam hangi yönetici grubunu bu takımın başına getirelim. bu takımın iyi bir futbol oynaması için ne gerekiyor ne yapalım hocam. sonuçta takımların kötü futbol oynaması teknik heyetin suçu değildir herhalde!!! sorun ne hocam. söyle şimdiki isteklerini de yönetim yerine getirsin bir zahmet de bu takım futbol oynasın artık.

    hadi hocam son bir istek daha yine olmazsa nasıl olsa çoğu galatasaray taraftarı yine yönetimi istifaya davet edecektir. sen merak etme hiç. sana hiçbir şey olmaz hocam bu biat kültürüyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın