resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 28937
    yaşayan efsanemiz, değerli hocamız. muhakkak ki burada yazan herkesten ve ülkedeki hemen hemen her insandan daha iyi biliyor yaptığı işi. ancak hem geçen yıl pandemi dönüşü, hem bu yıl geçen 4 hafta gösterdi ki kendisi eskiden olduğu kadar konsantre değil. kendisi odaklanmadan takımdan bunu bekleyemeyiz.

    bir çok mazeret ve şanssızlık sayabiliriz, aynen dünkü maçta olanlar gibi. ama yapılan değişikliklerle orta sahayı boşaltmak, zaten 10 kişi kalmış olan takımın direncini tamamen kesti. normal şartlarda hocanın bunu görememesi mümkün değil. ama kendisi son zamanlarda maalesef çok dağınık.

    sinan yılmaz bu konuda bence çok iyi bir yorum yaptı. hoca çok sabırsız. hiç tahammülü kalmamış. bu yüzden kendi kurduğu muazzam düzeni bile bir kalemde yıkıyor. müthiş bir oyun gücü yakalamışız, yeni genç futbolcular çıkarmışız, herkes motive, enerjik. bir maçta skoru alamıyorsun hop sistem değiştir. yükselen oyuncuları oynatma vs.

    bu sezona dair ise henüz her şey bitmedi. rakipler daha çok puan kaybeder ama hocanın biraz daha sakin olması, o sakinliği ve kararlılığı takıma yansıtması lazım. bu ara iyi gelecektir biraz daha sakin kafayla düşünmek için. arka arkaya alınacak 2 3 galibiyet havaya sokar.

    hepimizin modu düştü ancak geminin kaptanına güveniyorum. bizi buradan çıkaracak kişi kendisidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın