resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 28932
    geçen seneyi* verdiği gibi bu seneyi* de elleriyle vermiştir. dünya'da kayserispor maçından sonra çift santrforlu sistemin iyi geldiğini iddia eden 1 kişi bulup getirirseniz ben de eleştirmeyeceğim kendisini.

    4. döneminde 4. yılını doldurdu. oynattığı galatasaray senede ortalama 5 ila 10 maç arası performans veriyor. bu 10 maça yaklaşırsa kaos, kavga dövüş, konsantrasyon diye diye son güne getirip şampiyon oluyoruz. yok 5 maç civarıysa bu sene olduğu gibi yerlerde sürünüyoruz.

    yahu ben istemiyorum artık böyle bir performans. 0-0 ken veya öndeyken rahat izlenen maç sayısı kaç? veya gerideyken bu maçı çeviririz diyebilen var mı ki bu sene hiç yaşanmamış. rakibi boğup attığımız 1 maç var mı? aklıma iç sahadaki göztepe ve kasımpaşa maçının ilk 10 dakikası geliyor. onlarda da 10dk boğduk atamadık. o kadar.

    her sene saçma şapan kenetlendik, konsantrasyon, biz bize yeteriz, başbayız vs. motivasyon mesajları...amk gören de premier ligde oynuyoruz sanacak. lige göre hayvan gibi kadron, bütçen var, basıp geçeceksin işte. adamlar bugün beşiktaş'ın maçı var deyip geçiyor işte. oynayınca böyle anlamsız hareketlere gerek kalmıyor. ligdeki takımların yarısının zaten dünya ile işi yok ama her maç kurtuluş savaşı tadında. benim bu ligde böyle rezil futbol oynayıp saçmalıklar yaşamak için terim'e ihtiyacım yok ki, son 2 senedir takımın başında sen ben olsak da bu kadar olurdu. şekil 1.a erol bulut. karbonat erol ile imparator aynı puanda. erol'un takımına 23 tane de yeni oyuncu gelmiş. adamın dezavantajı da var.

    seneye devam edecekse kendisine yedek kaleci, ömer bayram, oğulcan, kerem, emre taşdemir dahil max. eli ayağı tutan 15 oyuncu verilmeli. diğerleri altyapıdan vs. çünkü 2 senedir seçenek artınca gerçekten komik duruma düşürüyor kendini. arda, oğulcan, babel ile mis gibi takılan adam falcao, mohammed, gedson gelince saçmaladı. eğer transfer dönemi oyuncum yok diye sitem ederse falan "he la he" deyip geçin itibar etmeyin. max. 15 oyuncu, 16.yı alan vatan hainidir.

    ha bana kalırsa; kesinlikle ama kesinlikle, ama gerçekten kesinlikle seneye geçiş sürecine geçmeliyiz. ferguson'un son dönemi gibi okan gibi, bülent kaptan gibi başka bir hocaya yardımcı olabilir, arkasında durup adapte olmasını sağlayabilir veya kulüpte daha yetkili bir pozisyonda görev alabilir. ama kesinlikle saha kenarında olmamalı. bunun için de ne hocaya teklif götürülmeli, ne de hoca görevden alınmalı. bunu artık hoca kendisi idrak edip, kimse birşey demeden gereken adımları atmalı. hocaya yakışan da budur. yaşayan en büyük efsane olarak herhalde kovulmayı beklemez diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın