resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 28929
    forma adaleti olmadığı benzeri söylemlere hiç katılmıyorum. hatta tam tersi. bir oyuncu bir maç iyi oynadıysa onu oynatmaya devam etmek istiyor. hatta bunun için oynattığı oyunu ve sistemi değiştirebiliyor. falcao son örneği. falcao iyi oynadı yedek bırakmayayım diye sistemini değiştirdi. oyundan çok, oyuncuların formuna önem veriyor ve takım iyi yaptığı bir çok şeyi kaybediyor. maalesef takımı çorba etti. çok değiştirdi çok kurcaladı. bir kaç oyuncunun dönemsel iyi veya kötü performansları, bir maçtaki kötü oyun gibi şeyler hocanın planlarını hep değiştirmesine sebeb oldu. maalesef gelinen nokta da suçlu.

    bir de tabi yenik duruma düştüğümüzde özellikle maçın sonlarında artık ayyuka çıkan kötü oyun var. bu konuda ya kafa olarak geride kaldı ya rakipleri çok küçümsüyor ben 2 forvet alırsam iyice yaslanırlar, psikolojik olarak daha da geriye çekilecekler diye düşünüyor. her halukarda yanlış. 1 değil 2 değil. kaçıncı oldu. hatalı.

    maç sonu niye hakem konuşuyormuş falan boş işler. kendisi yakın zamanda söyledi zaten bundan sonra kazansak da kaybetsek de konuşacağım diye. ben maç sonu açıklamalarına genel olarak takılmam. hoca mesaj vermeyi sever. bazen içeriye bazen dışarıya. oyunla ilgili olarak da; hoca, soyunma odasında takıma ne söylüyorsa dışarda basına da benzer şeyleri söyler. şu aşamada hocanın suçu üstlenmesi ve oyuncuları rahatlatması pek işe yaramaz. sorumluluğu herkes hissetmeli. hoca bu sezonun günahını sevabını sezon sonu verir. sezon sonu sorumluluk almazsa onu bende eleştiririm ama şu dakika hoca sorumluluk alıp oyuncuları arkada bıraksa ne işe yarayacak anlamadım. sezonun başı değil bir şey değil.

    kendisine art niyetli eleştiriler devam ediyor tabi ki. geçmişten dert taşıyanlar, yapılan tercihleri kötü niyetli yorumlayanlar. kendisinin sevmediği adam oynuyor veya sevdiği adam oynamıyor diye başka bir anlam ve empati aramayıp doğrudan hocanın kişiliğine saldırıyorlar. sizin dediğiniz tarzda bir adam olsa eldeki oyuncu grubunu 50 kere kaybederdi. bence tam tersi zaten.

    ligin ilk yarısındaki eleştirilere de çoğunlukla katılmıyordum ama şu an teknik eleştiriler haklı. ligin ilk yarısı onyekuru ve mostafa yoktu. muslera yoktu. sakatlık, covid falan hep ters ters şeyler oldu ama bugün için geçerli değil. takım doğruları yapmıyor.

    benim hala umudum var bu arada. taraftarlık ve taraf olmak da biraz bununla ilgilidir sürekli negatiflik pompalayıp bununla övünen tipler falan var aynı zamanda galatasaray'ı şampiyon yaptıklarını iddia edebiliyor bunlar, ben onlardan değilim. 5 hafta değil 10 hafta var. her şey olur. ben son 10 haftayı görmeden hoca hakkında olumlu olumsuz kesin şeyler söylemem. bu yanlışları devam ederse bıraksın diyeceğim tabi ki. ama o, sezon sonunun konusu. sezonda 10 hafta sonra mı 3 hafta sonra mı biter bilemem tabi en azından bugün bitmiş değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın