resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 28922
    bu sezon* en çok canımı sıkan takımın şey kendisinin ve takımın hiçbir şekilde reaksiyon gösterememesi. hocanın en büyük alameti farikalarından biri takımlarının geri düşse de maça rezil başlasa da çok kötü oynasa da maçın sıkıştığı anlarda reaksiyon gösterebilmesidir. bu sezon geri düşüp çevirdiğimiz maç yok. çevirmeyi geçtim sanırım 7 kez geri düştük 6 mağlubiyet var. bu istatistiğe sahip takım şampiyon olmasın, lütfen.

    artık yaşın getirdiği bir şey mi yoksa gerçekten antremanlarda futbolculardan aldığı enerji mi bilmiyorum ama inanılmaz tahammülsüz bazı futbolculara karşı. bazılarına ise tam aksi donu indirip sahaya sıçsa yine ilk 11 garanti. hiçbir şekilde süreklilik sağlamıyor, sağlamak istemiyor. ısrarla ama ısrarla emre akbaba'yı kazanmaya çalışıyor, ısrarla gedson oynuyor, ısrarla sıçıp batırsa da luyindama oynuyor. ama kerem girdiği her maçta şahane top oynasa da asla kerem'de ısrar edilmiyor, emre kılınç bir hata yapınca anında yedeğe çekiliyor, oğulcan'a emre akbaba'nın çeyreği kadar şans verilmiyor, marcao bu sezon özelinde baya kötüyken en azından 1 maç bile kızağa çekilmiyor. marcao da saha içindeki saçmalıklarını arttırarak devam ediyor. luyindama'nın, akbaba'nın, babel'in moral motivasyonu çok önemli de kılınç'ın, kerem'in, oğulcan'ın moral motivasyonu önemli değil mi?

    taktik bazında ise 13 mart 2021 kayserispor galatasaray maçında 4-3-1-2 sisteminde oynadık. bu maçta "iyi oynadık" diyen var mı? bu kadar kötü oynamışken üstelik de taylan da cezalıyken ayaksız etebo ile 19 mart 2021 galatasaray çaykur rizespor maçına başlamak skandaldır. son 10 haftaya girmişsin, bütün sezon 4-3-3 oynamışsın, her şeyi silip baştan yazmaya çalışıyoruz. olmaz. üstelik şu 5 oyuncu değişikliği çıktı çıkalı hoca bu hakkı en kötü kullanan kişi. her seferinde 5 oyuncu değişikliği var diye maça başlanan 11'i yine silip karman çorman bir şeye dönüyoruz. bu kadro kalitesine bakıp "kadro bu kadar" diyemez kimse. rakibin nsakala, kötürüm ebubekir, bekçi larin, rıdvan, futbol hayatı bitti denen adem, wellington, kalesinde ersin'le çok güçlü bir oyunla ilerlerken kadro mazeret olamaz.

    bu sezon bence 7 mart 2021 galatasaray sivasspor maçıyla bitmişti. hoca şampiyonluğu elleriyle verdi. kimse almadı şampiyonluğu, kendisi verdi. takım sezon içinde kazanırken canları çıkana kadar kadroyu bozmadı. taylan mesela. daha sonra sezonun en kritik yerlerinde mecburen kesmek zorunda kaldın ya da sakatlandılar. kazanan kadro bozulmaz saçmalığı artık lütfen son bulsun hocam. canları çıkana kadar oynatıyorsun, daha sonra 1 maç kaybedince 8 oyuncu değiştiriyorsun, her şeyi sil baştan. 1 maç kaybettiler hocam. 1 maç yahu. 2 oyuncu değiştirir yoluna devam edersin. takım kötü oynuyor bu bariz. kötü oynayıp kazanıyor diye o kadroda ısrar etmek manasız. hiçbir şey vermeyen oyuncuyu "kazanmaya" çalışmak manasız. başarısızsa sezon boyunca oturur yanında yaz kampında kendini gösterir. gösteremezse gider. forma adaleti 2 sezondur askıya alınmış durumda. bu çok vahim.

    her neyse. bu sezonki durum kendisinden başkasına yazmaz. canımız sağolsun.

    galatasaray tarihinin en büyük efsanesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın