resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 28920
    yüksek egosu hepimize acı çektiriyor. hiçbir işi basit düşünmez. her işi bir deha gibi bir şeyler icat etmeye çalışarak yapmaya çalışır. işin içinden çıkarsa of of of değme keyfine. günlerce ayna karşısında çalıştığı süslü cümleleri kurar basın toplantılarında. işin içinden çıkmazsa da olan bize olur.
    çömez sergen'in ona karşı en büyük artısı çok çok basit düşünmesi. asla beyin yakan istatistiklerle, 7-4-1, 6-3-2-1 saçma sapan taktik denemelerle uğraşmaz. elindeki kadroya bakar en formda olanı, 4-2-3-1 dizilişi ve geçiş oyunuyla sahaya sürer. üstüne duran topları ciddiyetle çalışır, birde kazandığı toplarla hızlı çıkıp kontraatak taktiğini ekler üstüne. bitti gitti.
    bizde emeğin çok allah var ama tarihimizin en en kolay 2 şampiyonluğunu senin egon yüzünden kaybediyoruz(2020 ve 2021) hocam bıktık artık bıktık senin şu senin her biri taktik dehası(!) denemelerinden. herkesin düşündüğü gibi asla düşünmezsin anladık, sen farklısın anladık. şapkadan tavşan çıkarıp "vay bee hocaya bak " dedirtme sevdan yüzünden küme düşen takımları bile yenemez olduk. iddia ediyorum bugün bu sözlükten bir ekip kadro yapıp çıkarsa 5 atardık rize'ye.
    ayrıca bir takımın nerdeyse tamamı nasıl formsuz olabilir, bunun izahı yok.
    19 mart 2021 galatasaray çaykur rizespor maçına çift forvet, bir on numarayla ama kanatsız çıktık, şaka gibi. onlara topu kim getirecek hocam. anca bekler ileri çıkınca pozisyon üretebiliyoruz, ondada beklerin boşalttığı alana rakip sızıyor. verdiğimiz pozisyonlara bakın. hep beklerin ileri çıkışlarında boşalttığı yerden geldi rize. geri düşünce kanatları aldı oyuna ama bu seferde rakip kapandı önde olduğu için. öndeyken yada maça başlarken yapacağını geri düşünce yaptı.
    hocam sana inancım sonsuz, yeterki şu egondan bi kurtul, basit düşün, basit oyna.
App Store'dan indirin Google Play'den alın