resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 28894
    en kötü gün bugünse bugün de imparator fatih terim. ölene kadar seninleyiz hocam. gidince anlayacaklar kıymetini ama bu sefer dönecek bir fatih terim olmayacak.

    3 senedir top oynamıyor lafları tamamen safsata. seri yaptığımız dönemlerde çok da iyi oynadık. bayern münih beklerseniz evet oynamadık. sanki yerine gelen hoca müthiş oynatacak. yine birileri düğmeye basar prandelli ve mancini gibi vasat hocaları getirmeye bayılırlar. yerine biri gelecekse de ilk hedef okan buruk olmalı kesinlikle.

    bakıyoruz 19 mart 2021 galatasaray rizespor maçına, yedlin hem penaltı hem de atılma. marcao ve luyindama büyük hatalar, saracchi marcao ve luyindama'ya o ayarsız pasları atan adam. yeter bu kaç oldu be kardeşim. dördü de bireysel hatalar yaparsa kazanma şansın yok zaten. hoca bunları motive edemiyorsa orada hatalı.

    şimdi gelelim hocanın hatasına, 4-4-2 oynamak hiç doğru değil. mostafa bile kayıp. işleyen bir oyun vardı. bu noktada bu denemeler yapılmaz.

    şampiyonluk gitti gibi, hoca gerekirse kendi insiyatif alır zaten. başka kimsenin onu göndermeye maçası yetmez.

    bu arada zemin de rezalet. bu akşamın zeminle çok alakası olmamakla birlikte, belhanda ne söylediyse yüzde 500 fazlası haklı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın