resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 28854
    bugün ve daha önce bu sözlükte hakkında bir çok şey yazdığım hocamız. şampiyonluk falan çok da önemli değil şu saatten sonra. bana en mutlu olduğum anları yaşatan adamdan kaçan 1-2 kupa ile hesap soracak galatasaraylı değilim ben. kaldı ki kaçan bir şey de yok şimdilik ama. işte bu ama beni bitiren şey.

    hocam sen, sana karşı yapılan organize kötülüğe yenilmek üzeresin. sana kurdukları tuzağa düştün. burada da hep yazdım. saha içinde kalman gerekti. evet bu yetersiz yönetim seni hep yalnız bıraktı. onların yapması gereken işleri de sen yaptın ama yine de düşmemeliydin bu tuzağa. son maçlarda bazı oyunculardaki ısrarın, olmayacak sistem denemelerin, hem de en kritik dönemde. hiç yakışmadı sana. inat uğruna kaç puan verdin. gözünün önündekileri göremedin. çünkü aklın başka yerdeydi bence. ve yardımcıların. dördüncü kez geldiğinden beri en az on defa değiştirmen gereken yardımcıların. onlar da yalnız bıraktı seni. hiç yardımcın olamadılar. hatır, gönül bir yere kadar.

    aslolan galatasaray ise gerekeni yine sen yapacaksın. ben halen sana inanıyorum. 1994-2000 milli takım ve galatasaray hocası fatih terim'i arıyorum ve istiyorum. hani şu cesur olan ve türk futbol tarihinin seyrini değiştiren. lütfen onu getir geri. olmuyorsa? dediğimiz gibi aslolan galatasaray'dır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın