• 74
    benim söylediklerimi biraz olsun takip eden ve inanan yazarlar biraz sonra yazacaklarıma katılmasalar bile en azından yürttüğüm mantığı çözeceklerdir. maç hakkında benim gördüklerim sırasıyla şöyle;

    1- michael skibbe barış özbek'i sakat sahaya sürerek, baros'u uzun süre sahada tutarak, tutmasını geçtim daha sonrasında zaten orta sahada pas yapamazken forveti çiftlemeyerek, bütün maç kısır bir döngüde geçen maçın çözülmesine etki edemeyerek, meira'yı inatla orta saha oynatmaya devam ederek maçı rakibe elleriyle vermese bile -metalist'in almaya niyeti yoktu çünkü- maçı sıkıştıracak, galatasaray'ın oyununu bozacak her türlü etkiyi yapmıştır.

    2- çok abartılmadan servet konusuna gelmek istiyorum. metalist'in baştan beri kovaladığı bu hataydı zaten. 80 dakika gol bulamayınca, hatta bir iki istisna dışında net atak geliştiremeyince golün gelmesi doğaldı. servet'in yaptığı oldukça saçmaydı. fenerbahçe'de oynarken bunları yapardı, o yüzden gönderildi. ancak bu galatasaray'da benim hatırladığım ender hatalarındandı. hemen adamı ipe çekmemek lazım, geçen sene ve bu sene çok iyi maçlar çıkardı. bence o hataya kadar da çok iyi oynadı.

    3- milan baros'un bu formunun nedeni açık. skibbe açık defanslara karşı nedense kendisini sağ açık oynatırken, böyle 11 kişi defans yapan bir takıma tek forvet oynatılıyor. budur aranan sebep.

    4- bugün alınan mağlubiyet kesinlikle umutsuz bir manzaraya sebep değildir. bence gayet rahat hertha berlin'de yenilebilir. ancak bunun için bazı şeylerin geride bırakılması lazım.

    5- bu takıma acil bir şekilde dmc/mc gerekiyor. rahat pas yapabilen, gerektiğinde doğru uzun paslarla oyunu ileriye yıkabilecek bir adam.

    6- son olarak çok ciddi bir şekilde kanat adamları orta çalışmalı. volkan-sabri ikilisi inanılmaz hatalı orta yaptı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın