resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 28739
    galatasaray'a pek doğru düzgün bir yönetim gelmediği için yönetimlerle sorun yaşaması gayet normaldir. ülkemizin genel olarak yaşadığı yönetim sorunu maalesef camiamızda da görülüyor. 21. yüzyıldaki tüm yönetimlerimizi düşünecek olursak ünal aysal yönetimi dahil hepsinin inanılmaz akıl tutulmaları yaşadığını, saçmasapan hamleler yaptığını, egolarına yenik düştüğünü görebiliriz.

    haliyle fatih terim gibi prensiplerine sıkıca bağlı ve mükemmeliyetçi birinin çalıştığı yönetimlerle sorun yaşaması kadar doğal bir şey olamaz.

    burada sorunu doğru yerde aramak lazım, doğru cümle "fatih terim çalıştığı tüm yönetimlerle sorun yaşıyor" değil, "galatasaray yönetimleri getirdikleri yerli-yabancı, yüksek profilli-düşük profilli tüm teknik direktörlerle sorun yaşıyorlar" cümlesidir.

    bu cümleyi kuramadığımız için ipin ucuna koyduğumuz tek kişi fatih terim değil; gheorghe hagi, eric gerets, michael skibbe, frank rijkaard, roberto mancini, cesare prandelli, hamza hamzaoğlu, jan olde riekerink, igor tudor ve daha bir sürü eski teknik direktörümüz.

    galatasaray taraftarı'nın çok ciddi bir zihniyet devrimine ihtiyacı var ve bu devrimin en önemli parçalarından biri sorunu ilk başta yönetimlerde aramak. bizi ancak bu kurtaracaktır. öbür türlü tavanımız ortada zaten, 2002-2021 arası 19 senelik avrupa karnemize bakan herkes o tavanı görecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın