resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 28721
    tıpkı prensi belhanda gibi zemini eleştiren hocamız. hatta yönetim de bu hafta çıkıp "kötü zeminlerde daha iyi oynayarak maç kazandık, zemine bahane bulunmasın" tarzı bir açıklama yaparak yine hocaya mesaj gönderdi. sonra bugün de belhanda kovuldu. olayları birleştirdiğimizde belhanda'nın gönderilmesinin terim'in bilgisi dahilinde olmadığını çok rahat söyleyebiliriz. benim tanıdığım terim bu şekilde yolların ayrılmasına kesinlikle karşı çıkmıştır. eğer yönetimin sene sonunda süresi bitmeseydi istifasını da duyardık bu kadar şeyin üzerine.

    sıkıyorsa yönetim terim'i de göndersin belhanda gibi. güçleri belhanda'ya yetti, çünkü zaten taraftarın yarısı nefret ettiği için gönderiliş şeklinin ne kadar yanlış olduğuna bile bakmayacaklardı.

    belhanda hocanın en sevdiği isimlerden birisiydi, bunu görmek için her gün terim'le sohbet etmeye gerek yok. çok net bir şekilde terim'in arkasından karar alınmış, yalnız bırakma operasyonu devam ettirilmiş. fakat bu saatten sonra benim gibi yönetimcileri de kaybetti cengiz yönetimi. kendi ayaklarına sıktılar ve hoca bunların üzerine oyuncuları ve kendini motive edemezse, şampiyonluk gidecek. sonrasında bu yönetimin yaptığı iyi şeylerin hiçbiri hatırlanmaz, galatasaray şampiyonluğa giderken kulübü karıştırıp kendi kendimize çelme taktılar yazılır.

    belhanda'nın gönderiliş şekli de bir çok bakımdan ünal aysal'ın terim'i göndermesine benziyor. belhanda bu kararı antrenman sırasında öğrenmiş. terim de antrenmandayken kovulmuştu. ikisi de galatasaray teamüllerine ve kültürüne aykırı şekilde gerçekleşmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın