• 4926
    mostafa mohammed ahmed'in ceza almaması için henüz bir şey yapmamış oluşumdur.

    dün abdürrahim albayrak'ın isyan ettiği gibi isyan ediyorum sizlere, yeter.

    tahkim kurulu fanatik fenerbahçeli avukatlardan oluşuyor, bir tane galatasaraylı yok.

    pfdk fanatik fenerbahçeli körlerden oluşuyor, bir temsilci yok.

    federasyonda bizi temsil etsin diye duran son adam hamit altıntop idi (buraya bir kahkaha koyalım), istifa etti, bir tane galatasaray temsilcisi yok.

    kulüpler birliği başkanı ahmet nur çebi, alkış tutuyorsunuz.

    nihat abinize çıkıp tek laf edemiyorsunuz.

    senelerdir, sizin lehinize, hadi yanlış diyelim, bir taç atışı vermiş hakemlerin meslek hayatı bitirilirken, kötü niyetiyle maçı sizden alan halis özkahya gibi hakemler affediliyor. kadıköy'de maçı sizden alıp rakibe veren ali palabıyık cezasız yırtıyor. sizi alenen doğrayan alper ulusoy, halil umut meler, cüneyt çakır hala hakem.

    rakibiniz sahasındaki maçta koskocaman pankartla, türkiye önünde size terör örgütüyle bağlantınız olduğuna dair yakıştırma yapıyor, sesiniz çıkmıyor.

    rakipleriniz her hafta maça seyirci alıyor, futbolcularınıza, teknik heyetinize galiz küfürler yağıyor, sesiniz çıkmıyor.

    pardon. sesiniz çıkıyor da, kendiniz konuşup kendiniz dinliyorsunuz. isyanınız bile yapmacık, "aman ali rıza bey tadımız kaçmasın" seviyesinde.

    yeter. lütfen yeter.

    beyler, burası türkiye'nin en büyük kulübü. mekteb-i sultani kültürünün aşılandığı yer. konuşmanıza gerek yok, halil umut meler ve cüneyt çakır denilen operasyon çocuklarını bitirmek zorundasınız. serdar tatlı'ya bir sonraki hakem hatasının sonuçları olacağını öğretmek zorundasınız. nihat özdemir'in bacaklarını titretmek zorundasınız.

    yapamıyorsanız, kusura bakmayın, çekip gideceksiniz. yeter.

    ben en çok eleştirenlerdenim ünal aysal'ı. o yüzden bana muktedir var, bi şey yapamıyoruz masallarını anlatmayın. 2012 yılında kadıköy'de karanlıkta kupa alınırken de vardı aynı muktedir. bu federasyonun laciverdi olan yıldırım demirören vardı o zamanlar da. ama hakettik, çıktık, çatır çatır aldık kupamızı. kadıköy'de.

    bu yüzden bu iş sizin korkaklığınız, lobileşmeye önem vermemeniz, tüm kurumları fenerbahçe'ye peşkeş çekmenizden öte bir iş değil.

    yeter.

    edit: 2011 değil 2012, bir de hamit altıntop istifa etmemiş sanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın