resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 28551
    3 mart 2021 ankaragücü galatasaray maçı özelinde hem saha hem de var hakemlerini dibine kadar eleştirelim ama çuvaldızı da kendimize batıralım. bugünkü mağlubiyetin sesi son birkaç haftadır gelmeye başlamıştı. son dönemde skoru alsa da oyunu kaybeden, kontratak yapamayan bir galatasaray vardı. yalnız bunu skor avantajı ile tolere edebiliyorduk.

    bugünkü maç özelinde hocaya getireceğim en önemli eleştiri yeterli derecede rotasyon yapmaması olacaktır. henry onyekuru, gedson carvalho fernandes hem formsuzlar hem de ciddi maç eksiklileri var. bu maçta pek ala dinlendirilebilirdi. keza arda turan 34 yaşında bir isim daha birkaç gün önce sahadaydı ve bugün yine sahada. oghenekaro etebo savunma yapmak istediğin zaman avantaj sağlayabilir ama topun sende kalacağı maçlarda dezavantaj yaratır. sadece rotasyonu doğru oluşturmuş olsak bugün kazanabilirdik.

    hocam, yıl olmuş 2021 önünde koca 45 dakika var ve sen ilk fırsatta orta sahayı boşaltıyorsun. bu şeklide hiçbir sonuç alınamadığını daha kaç ayrı maçta görmemiz lazım. bu sezon geriye düştüğümüz hiçbir maçtan puan alamamış olmamız tesadüfi mi hiç sanmıyorum.

    henüz çok maç var. kaybedilmiş bir şey yok. eğer doğru dersleri çıkarırsak faydalı bir mağlubiyet olabilir. aksi olursa zaten birkaç maç sonra yine benzer senaryoyu yaşarız.

    edit: düzeltme
App Store'dan indirin Google Play'den alın