resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 5967
    bir daha asla galatasaray formasıyla görmek istemediğim, kötü performansına west bromwich formasıyla da devam eden yeteneksiz. öncelikle geçen hafta çok iyi oynadığı iddia edilen bir united maçı var. son anlarda iki tane karşı karşıya kaçırdığı maç. şu anda wba için her puan altın değerindeyken, diagne’nin pozisyona girmesini çok da önemseyeceklerini düşünmüyorum.

    ama gelelim asıl konuya, çok iyi oynadığı iddia edilen 20 şubat 2021 burnley west bromwich maçı. son 15 dakikadan 3 pozisyon koyulmuş. sol üst köşeye baktığımızda wba’nın bir adam eksik kaldığını, maçın berabere olduğunu ve saha içi yayılıma göre de burnley’nin tüm riskleri aldığını görüyoruz. durum böyleyken ya diagne kaçırıyor ama pozisyona giriyor diyenler, bu seferlik bu argümanlarını kullanamazlar sanırım çünkü adamlar, tüm hatlarıyla hücumdayken bir zahmet önüne atılan topa da koşabilsin yani. ama benim burda göstermek istediğim diagne’nin ne kadar faydasız bir adam olduğu. görüntüleri koyup lafı çok uzatmıyorum. üç pozisyonda da neyi yanlış yaptığı çok açık zaten.

    üçüncü pozisyon ;
    https://gss.gs/u5i.jpeg

    tek yapması gereken kendisine yavaşça gelen topu çekip, öndekine pası atmak. diagne napıyo topu alıyor, önündeki adamı arkasına geçiriyor, dönüyor. o sırada yuvarlak içine aldığım adam gelip yakalıyor pereira’yı.

    ikinci pozisyon ;
    https://gss.gs/le9.png
    https://gss.gs/fyM.jpeg

    öncelikle şunu söyleyeyim. pereira her türlü atmalıydı bu pozisyonu, ama görüntülere bakarsanız, diagne ayağında topu yine o kadar gereksiz tutuyor ki, ikiye sıfır pozisyonu kaybediyorlar, pası atarken son anda burnley oyuncusu hamle yapıyor, pereira’yı bozan da belki orda uzanan ayak ve top biraz da gerisinde kalıyor, pas da çok iyi değil zaten. diagne ilk anda atsa, pereira da boş kaleye bırakacak.

    birinci pozisyon;
    https://gss.gs/2q6.png

    burda içerdeki arkadaşı müsait pozisyonda beklerken, diagne yine ayağından çıkaramıyor topu, devamında iyi bir pozisyon yakalamasına rağmen, kötü bitiriciliğini konuşturup kale önünden üst direğe nişanlıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın