resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 5959
    premier ligde ışıl ışıl parlayan golcü. şaka değil. gittiğinden beri az çok takip ediyorum, wba'dan tek bir oyuncu alma şansın var deseler hiç tanımasam ilk iki sırada diagne kesinlikle olurdu*. buradaki gibi sadece gol noktasında değil, bir çok şey yapıyor. pas dağıtıyor, oyun açıyor, kanatlara açılıp asist yapıyor. kolay faul çalınmadığı için rakiplerle daha rahat boğuşabiliyor.

    bugün oynanan 20 şubat 2021 burnley west bromwich albion maçında da okay ile birlikte takımın en iyi 1-2 isminden biriymiş. 10 kişi kalmaları şansızlık oldu. bir tane savunma oyuncusunu pazara yollayıp direğe nişanladığı pozisyon var king kong'un. daha sonrasında yine kanata açılıp içeriye al da at diye bir pas veriyor, takım arkadaşı boş kaleye atamıyor. kardeşim bu adam size daha ne yapsın. wba'yı kümede tutmak için elinden geleni yapıyor, böyle devam ettiği sürece premier ligden dönmesi imkansız. wba olsa da olmasa da çok talip çıkar, kendisinin ligi premier ligmiş gerçekten. ilginç bir adam. ingiliz medyası ve taraftarları "galatasaray bu kadar golcü bir oyuncuyu niye göndermek için uğraşıyor, opsiyonu düşükmüş wba iyi iş yaptı" falan şeklinde yorumluyorlar süreci.

    bugün oynanan maçın özeti: http://gss.gs/dMh
    6. dakikadan sonrasında özellikle diagne sazı eline almış, bütün hücum aksiyonlarının içinde. şaşkınlıkla izliyorum kralı*
App Store'dan indirin Google Play'den alın