resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 28418
    (bkz: 14 şubat 2021 galatasaray kasımpaşa maçı)

    gelen son dakika golümüze en çok hocam için sevindim. şu zeminde ilk yarı efsane futbol oynattı, 2. yarı ortada pozisyon yokken fernando muslera'nın hatasıyla skor 1-1'e geldi, sonrasında neredeyse hepsi doğru olan 5 oyuncu değişikliğiyle gereken müdahaleyi de yapmış oldu. maçtaki 2 golümüzde direkt payı olan isimlerin ömer bayram, mohamed mostafa, kerem aktürkoğlu ve henry onyekuru isimleri olduğunu da düşünecek olursak maçın yıldızı yine hocaydı.

    buna rağmen maçı kazanamasak suçlu yine kendisi olacaktı; ne bu maçı bugün oynatan federasyon, ne 9 yıldır zemine çare bulamayan yönetimler, ne takımdaki eksikler, ne şanssızlık. yine "terim'e yazar"cılar ortalığı ayağa kaldıracaklardı ki ilk 11'in açıklandığı saniyeden penaltıyı kazandığımız ana kadar hiç durmadan devam ettiler zaten mesailerine.

    şimdi ortada inanılmaz zorlu fikstürde 6'da 6 yapmış ve liderlik koltuğuna oturmuş bir takım var. hal böyle olunca insan bekliyor ki hocaya övgüler düzülsün ama gelgelelim hoca hiçbir mecrada hak ettiği övgüleri alamıyor. sağlık olsun, kimse vermiyorsa ben vereceğim hocanın hakkını. allah seni başımızdan eksik etmesin hocam.

    ha bu arada;

    fatih terim'e yazar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın