• 589
    son dönemlerde başımıza gelen en iyi şey olduğunu düşünüyorum. hem daha büyük bir cezadan kurtulmamız, hem de bu kadar kötü bir ekonomide, bundan başka bir yaklaşımla hayatta kalamayacağımız için. bizdeki yangıncı transferci sosyal medya taraftarı olduğu sürece, böyle bir politikayı uygulayamazdık. anlatamazsınız, anlamazlar çünkü, en fazla şöyle bir cevap verirler: "yönetimin işi ne, bulacak parayı, bulacak sponsoru". hmm okay. sanki hepsi kulüp yönetimi ve ekonomi alanında uzmanmış gibi konuşur, ancak bir tane mantıklı yaklaşım, çözüm, öneri sunamazlar. varsa yoksa sağdan soldan duydukları klişeleri sıralarlar. bu ffp denen allah'ın lütfu sayesinde çeneleri bir nebze kapandı da kulübün az da olsa beli doğruldu.

    gerçekten savunduğu şeyin altını doldurabilenleri ve çözüm üretenleri tenzih ederim, iyi ki varlar. ama ne savunursa savunsun bu içi boş fikirler ve aptal cesaretiyle yüklü insanları gördükçe midem bulanıyor. bunlara kalsa 2 ayda bir başkan, td, oyuncu değişir, kulüp geneleve döner.

    not: bu sözlükte de buna benzer çok yazar var, ve hiçbirinin fikrine saygı falan duymuyorum, çünkü hiçbir şeye saygıları yok. elimdeki engelli yazar listesini isteyenle paylaşırım.

    moderasyona not: umrunuzda mı bilmiyorum, sözlük kantitatif olarak ileri giderken kalitatif olarak geriye gidiyor. formata kafayı takmak yerine, yazı kalitesiyle uğraşılsa çok daha yerinde olur. ekşisözlük gibi bir örnek var önünüzde ve asıl marifet başkalarının hatalarından ders çıkarmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın