resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 28411
    ekseriyetle fenerbahçe ve beşiktaş sempatizanlığının olduğunu gördüğümüz yeşilçam gerçeği vardır.
    bu konu nereden geldi aklıma önce onu söyliyeyim. malum son haftalarda galatasaray aleyhine organize ve profesyonel olmuş ekip bizleri sindirmek adına yapmadığı şey kalmadı gibi. bunu yapan kurum ve kuruluşlardaki insanların ise gençliği ve hatta çocukluğu o bahsettiğim sinemalara denk geliyor. sinemanın rolünün o dönem için çok fazla olduğunu düşünüyorum. bundan dolayı 90 öncesi doğan ve galatasaray taraftarı olan kişilere saygım daha fazladır(90 öncesi için derwall’i ayrıca ele almak gerekir.).
    bugün galatasaray taraftarı, o dönemlere göre çok fazla ve bunda hiç şüphesiz fatih terim’in katkısı çok ama çok büyük. dün fatih terim’in galatasaraylı yaptığı çocuklar belki bir 10 yıl sonra artık yönetici durumunda olacak ve gerçek galatasaraylılar adaletli bir şekilde yöneteceklerdir. bundan en ufak şüphem yok. çünkü galatasaraylı olmak bunu gerektirir.
    bugünkü hak arayışımızın sahadaki figürü olan, gelecekte adaletine muhtaç olduğumuz insanları galatasaraylı yapan fatih terim’e kendi adıma teşekkür ederim.
    zira ülkenin oligarşik düzenindeki baş fenerbahçe kongre üyesi, bilmem kaç dönemdir tff başkanları ya beşiktaşlı ya da fenerbahçeli. hatta yardımcı(altını çiziyorum buranın) senelerdir aynı. merkez hakem kurulu başkanlığına gelen kişiler her zaman adaleti kaymış kişiler. tahkim kurulları ve disiplin kurullarını oluşturan kişilerin ait olduğu camia zaten belli. bu güruhla savaşmak zor. ta yeşilçamdan bugüne kadar olan propaganda çeşitlerini anbean izliyoruz, takip ediyoruz. her bir adaletsizliği 1 cm ile göstersek bile buradan ay’a yol olur.
    adaletten her şaşıldığında ise insanların sinir uçlarıyla oynandı, oynamaya devam ediyorlar. sonra ağzından tükürükler saçarak yorum yapan ağız ishali olmuş kişiler prim yapar hale geldi.
    ne noktaya geldiğimizi şöyle özetleyebiliriz: önceden fenerbahçe’nin medyadaki kanaat önderi kemal belgin veya ömer üründül iken şimdi rıdvan dilmen, ahmet ercanlar, serdar ali, demirkol, emre bol gibiler oldu. önceden galatasaray’ın medyadaki kanaat önderdi hıncal uluç veya levent tüzemen iken şimdi evren turhan, rasim ozan kütahyalı gibiler oldu. acı ama gerçek.
    arada hala iyi yorum yapabilen tek tük insanlar var ancak onları da dinleyen yok gibi zaten.
    yazar notu: telefondan göremediğim imla hataları veya anlatım bozukları için kusura bakmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın