• 4857
    bugüne kadar herhalde etmedik laf bırakmadım ama tff'ye neden cevap vermedi, neden oğulcan'ın cezasına itiraz etmiyorlar, neden isyan etmiyorlar eleştirilerine katılmadığım gibi kendilerini de gelinen bu durumda zerre kadar suçlamıyorum. benim eleştirdiğim nokta plansızlıkları. gomis'i gönderip yerine santrfor alamamak, o parayı emre akbaba'ya gömmek, son dakika diagne'ye 13m euro basmak, transfer süreçlerinde yaşanan kaos ve iletişimde gösterdikleri yetersizlik vs.

    gel gelelim mevcut tff düzenine baş kaldırmak bugünün türkiye'sinde bırakın mustafa cengiz yönetimi'ni paralel evrende ali sami yen, selahattin beyazıt, ünal aysal, adnan polat, faruk süren'in birleşip kuracağı ortak bir yönetimde dahi mümkün değil. dünya'nın en güçlü, en itibarlı insanını getirseniz de mümkün değil. en fazla bağırır durursunuz yine fenerbahçe maçına seyirci alınır, yine 90 dakika sövdürülür, yine yaptırım olmaz, yine oğulcan'a, arda'ya emsali olmayan cezalar verilir.

    bakın şöyle bir adam var. 1 haftadır kelle gibi sırıtarak geziyor. kimse birşey yapamıyor, diyemiyor.
    https://twitter.com/.../1359930776658264066

    çünkü türkiye artık bozunmayı iliklerine kadar yaşıyor ve bunun zirveyi görmesine, bardağın taşmasına bir damla kaldı. hukuka güven türkiye genelinde dipte, futbol dünyasında ise tamamen sıfır. şimdi herkesin aklına gelen "madem seyircili maça 72bin lira ceza verildi kulüp çıksın açıklasın bundan sonra maçlar seyircili" fikrine. yönetim bunu desin eğer sabah 5'te mustafa cengiz dhkpc'den, abdürrahim albayrak fetö'den, yusuf günay pkk'dan içeri alınmazsa hiçbir şey bilmiyorum. sağlık bakanı, içişleri bakanı ve yukarıdan talimat alan diğer tüm kulüpler kendini yerlere atmazsa bir şey bilmiyorum. bir bakmışsın düzeni bozan, halk sağlığını tehlikeye atan terörist bir organizasyon olmuşsun. isyanı bırak protesto bile edemezsin, ligden bile çekilemezsin.

    mustafa cengiz gitmiş, burak elmas gelmiş, o gitmiş, bu gelmiş bu düzen yıkılmadan yönetimlerin bu konuda yapabileceği hiçbir şey yok. beddua etmekten başka yapabileceğiniz hiçbir şey yok. bunu da bildiklerinden gevrek gevrek karşısınızda sırıtıyorlar işte. önümüzdeki maça galatasaraylı futbolcular elleri bağlı şekilde çıkacak diye ceza verilmiyorsa tek sebebi yılın 2021 olup, maçların tüm dünyadan yayınlanıyor olması. yoksa hiç prosedürle falan uğraşılmayacak. dahası bu düzenin yıkılacağı veya türkiye'yi tamamen bitirmeden yıkılacağı gibi bir garanti de yok. bu da aklınızın bir kenarında olsun, öyle az daha dişimizi sıkalım gibi bir durum yok yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın