resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 28402
    lig lideri olan ve yalnızca 4 5 gün evvel derbi galibiyeti almış hoca kupa maçı kaybetti diye tabiri caizse topa tutuluyor, lol. kazanılan bir maçtan sonra sol frame'de fatih terim'in yanında (50) görelim artık ya, hakikatten ayıp oluyor, sorsan "birlik olalım" vs. dersiniz.

    babel eleştrisine gelelim; malatya maçında gol atıp takımı yarışta tutuyor babel, 12 kilo vermiş bu süreç içinde ama karakter mi koymuş sanki, ne var bunda, sözlükte entry yazanlardan daha mı çok emek vermiş oldu bu adam? hem herkes 8 şampiyonluk sahibi fatih terim'den iyi taktisyen olduğu için terim oyuncusunu kupa maçında oynatıp oynatmaması gerektiğini sormalıydı. zaten kulübede kalmalıydı babel, maç eksiği vs. önemli değil, çok mantıklı. sözlük haklı her zaman olduğu gibi.

    erzurumspor döneminde 10 numara oynamış taylan, oğulcan çağlayan, devşirme stoper donk, linnes ve josemir ikilisi ile ligin ilk yarısında takımını yarışta tutmuş ve ligin en ne yaptığını bilen takımını oluşturmuş fatih terim, fakat ligin yarısı bitmişken yapılmış transferlerle şampiyon olamazsa başarısız olacakmış, hmmm, okey. kadro uyumu, birlikte oynama alışkanlığı vs. önemli değil... fm'de sonuç alamıyorsun devre arası 3-4 adam getirsen.:')

    seçimleri kötü hocanın. doğru. emre akbaba, etebo ve ömer'i özellikle oynatıyor hoca, niye böyle yapıyor bilmiyorum, de bruyne, bernardo, foden'a haksızlık, çürüdüler kulübede, forma adeleti yok yaaaaa! istifa!
App Store'dan indirin Google Play'den alın