resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 28390
    (bkz: 10 şubat 2021 galatasaray alanyaspor maçı) bu maçta oynanılacak oyun tercihi ile bizi bile bile ateşe atmıştır hocam. kendisini inanılmaz derecede sever, haksız tek kelime eleştiriye asla tahammül göstermem. hatta uzun yıllardır ilk kez hocamı eleştireceğim.

    alanyasporun en iyi yaptığı şey üzerine gelecek, topla oynamayı seven, boşluk bırakan takımlara oyunu zehir etmek. hocası bu sezonki kaybettiği fenerbahçe maçından sonra ( fenerbahçe topu alanyaspora verip hadi oyna bakalım demişti ) böyle takımlar bu şekilde oynamamalı gibi saçma sapan bir eleştiri yapmış, kendi taktiğinin bu tarz kapanan takımlara işe yaramadığını ele vermişti. fenerbahçe maçından sonra biraz iyi savunma yapan anadolu takımlarına da bol bol puan bırakarak set oyununda asla kilit açamayan bir takım olduğunu kanıtlamıştı.

    fatih hocam, senin bunları bilmeme şansın yok, gerekirse etobo taylan başlasaydık, verseydik topu alanyaya bir kanada onyekuru bir kanada kerem, topu alınca hızlı geçişlerle oyunu oynasaydık. topla bizim sahamızda oynamaya çalışan alanya sabaha kadar bize gol atamazdı. attıkları 3 golde birbirinin aynısı, hepsinde eksik yakalandık, hepsinde 1 e 1 yakalandık, hızlı bir geçişle gol yedik yada penaltı yaptık. eh yani hocam bize sayısız kupa kazandırdın, eminim en az benim kadar bu kupayı istiyordun, sadece basit bir hamle ile hem geçiş oyunu pratiği yapar hemde minimum 2-0 gibi elerdik. sen bildiğinden vazgeçmedin ama burdan ders çıkarırsın. bu tarz takımlara topu bazen vermek ayıp değil. ligde hepi topu 2 tane var bunlardan. alanyaspor, fenerbahçe. lütfen hocam elimizdeki kadro bu oyunu oynar. ders çıkaralım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın