resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 2306
    çok saçma ama bir o kadar da ciddi bir sakatlık geçiren oyuncu. bence asıl talihsizliği o oldu. zaten fiziğiyle oynayan bir oyuncu için yaşadığı sakatlık onu bir miktar geriye götürdü. kylian mbappe lottin'i sindiren bir stoperden türkiye için bile hız bakımından geride kalabilen bir stopere döndü.

    bana göre servet çetin, amiyane tabirle, kazmalığında da değil ayrıca. abartıldığı kadar teknik fakiri bir oyuncu değil yani. sadece basit oynamıyor, çok fazla macera peşinde, bir de ayağı çok fena olmasa da oyun görüşü yeterli değil defanstan top çıkarmak için. yanındaki stoper * bir orta saha kadar teknik olduğundan ve oyun görüşü bir stopere göre fazla olduğundan kendisinin yaptıkları göze batıyor, o kadar. muadili ryan donk da orta sahadan stopere evrilme. onun da ayağı temiz / oyun görüşü ortalama stoper üstü. bu ikiliden tabii ki geride bu konularda ama bu ikili çok ekstrem örnekler. luyindama'yı da gömmemek lazım.

    ben açıkçası takımda kalmasını isteyenlerdenim. hemen üstü çizilmemeli, hele gelecek sezondan önce bir kamp yesin; kendine geleceğini düşünüyorum. ancak sattığın kadar alda illaki birileri satılacak. fena olmayan bir paraya satılabilir. pandemi + formsuz dönemine denk geldiğinden çok ekstrem rakamlar kazanabileceğimizi sanmıyorum gerçi. 10 mn bile iyi bir meblağdır şu durumda. bakalım görelim ne olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın