• 1114
    thomas c. werner'in sahibi/baskani oldugu takim.

    liverpool taraftarlarina cidden uzuluyorum. sen 30 yil sonra sampiyon ol, tam butun rakiplerinin nispeten guc kaybettigi bir donemde ikinci hatta ucuncu sampiyonlugu hayal et, bunun icin dunyanin en iyi faal teknik direktorlerinden biri seninle ust uste 5. yilini gecirsin, kadronda mevkilerinin en iyi oyunculari sende olsun, ama bagira bagira sampiyonluk kacsin.

    takimin stopere ekmek su gibi ihtiyaci var ve sen yonetime ses cikartama. yazik valla.

    burda da yonetimlerin tarafari salladigi yok ama en azindan goz gore gore gelen basarisizlikta taraftar "yonetim istifa" diyebiliyor. liverpool da kimi kimin yerinden kovacaksin?
    "sataram bu koyu ha" muhabbetine doner is.

    valla bu tom werner'i gordukce bizim yonetime sukrediyorum. hem dunyanin en degersiz para birimlerinden biri ile alisveris yap ki her gun deger kaybetsin, hem ffp anlasmasi ile sattigin kadar alma zorunlulugun olsun, hem sadece ulke icinde belirli sayida sana gelir getirecek taraftarin olsun, hem kulubun tonla borcunu eritmeye calis, hem ulke icinde her turlu siyaset/mafya iliskileri ile de mucadele et...

    bugun biz newcastle'dan bek oyuncusunu bedelsiz olarak alacagiz diye kendimizi yirtalim, sen her sene tonla para kaldir, ama bir stopere para vermeye kiyama.
    valla bu arsenal b.munih liverpool kadar cimri takim var midir bilmiyorum.

    ah simdi berlusconi olacakti, baskanlik ogretsin. :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın