resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 28065
    kendisinin fernando muslera'nın kaptanlığını kabullenmediği falan yoktur.

    sevgili taraftarımız yine kavga çıkarma derdinde belli ki. takım ruhuna vurgu yapan, bunu artırıcı bi şey söyledi adam sadece sakin olun.

    söylediği şeyin anlamı şu; muslera 7 aydır sakat. kadroya girdiği ilk maçta, (muslera - arda ekseninde düşünmeyin, genel bir takım yapısı olarak düşünün), kaptanlığı fatih terim kendisine verebilirdi. bu arda'nın moralini bozabilirdi mesela. vermeyebilirdi, arda'da kalsın diyebilirdi. bu da muslera'nın moraline etki edebilirdi.

    fatih terim mealen diyor ki, benim hiçbir karar vermeme gerek kalmadan, arda geldi muslera'nın koluna kaptanlık bandını taktı. bu kadar.

    sen ne kadar sevmezsen sevme (ben de sevmiyorum bu arada), arda takımın içindeki dinamikler için önemli rol oynuyor şu an. bunun hocayla da ilgisi yok, takımdaki tüm futbolcularla harika anlaşıyor arda. hocanın da bunu söylüyor olması, sen arda'yı sevmediğin için sana antipatik gelebilir ama, takım ruhuna katkıda bulunuyor. burdan neyin kavgasını çıkartma derdindesiniz anlamış değilim.

    özet şu: evet sen arda'yı sevmiyorsun. evet fatih terim arda'yı seviyor. evet sana göre kaptan hep muslera'ydı. evet tüm takım ve fatih terim'e göre arda'nın yaptığı hareket şık bir hareket.

    edit: ayrıca söylemeyi unuttum, arda'nın hareketi için maç sonu muslera da teşekkür etti mesela. ama onu eleştirmiyoruz değil mi? aynı şey işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın