resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 28047
    donktan aldığı garanti performans için luyindama gibi bir adamı kesmesi bana mourinho'nun 35 yaşındaki lampard için, kevin de bruyne'yi oynatmayışını anımsatıyor. dolayısıyla chelsea çerez parasına werder'e kiralamak zorunda kalmıştı. lampard bir sene sonra mls yolu tutup ardından emekli oldu ama bruyne almanya'yı delik deşik edince ''üeee 20m de iyi para'' diye wolfsburg'a postaladılar.

    şimdi satın almaya kalksalar, alamazlar ama hadi aldılar. bruyne'den kazandıkları 20milyon euro ile, bir senelik maaşını ödeyebileceklerini sanmıyorum.

    mourinho gibi prensiplerine hastalık derecesinden bağlı bir adamın bunu yapmasını bir nebze anlayabiliyorum fakat iş her fırsatta ''gelecekte dönüş alabileceğimiz oyuncular tercih edeceğiz'', ''genç oyuncular hebele hübele'' diye açıklamalar yapan bir teknik drektör olunca, galatasaray gibi bir kulübün 7.5m euro bağladığı stoperi 34 yaşındaki donk yüzünden kesebiliyor olması beni hayretler içerisinde bırakıyor ki koskoca galatasaray kulübünde para edecek iki oyuncudan biri olduğunu da düşününce, şu yokluktaki tercihlerimizin bizi finansal anlamda kaosa sürüklememesi imkansız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın