resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 28045
    emre akbaba, etobo, donk, diagne vs. ( uzar gider) gibi oyuncuları oynatıyor diye haksız ve mantık sınırlarını zorlar nitelikte eleştrilere maruz kalan güvence.

    bilgisayar oyunu içerisinde olmadığımız için olabilir mi? ya da elinde başka altarnatif olmadığı için mevcut isimleri adapte etme çabası? ya da futbolcuların robot değil de insan olmasından mütevellit ara ara bazı sebeplerden ötürü ( ailevi sorunlar bile olabilir) performans düşüklüğü yaşıyor olabileceğini, bu tür durumlarda oyuncuya güvendiği hissini vererek kazanma isteği? ya da bizlerin taraftar kendisinin ise antrenör olması nedeniyle farklı bakış açısına sahip olması?

    bizler, hepimiz 2 maç kötü oynadı diye futbolcuları anında çöp ilan ediyoruz. fatih hoca da bizim gibi düşünse ertesi maç sahaya 3 kişi ile çıkarız bilmem farkında mıyız? bu adamlar öyle veya böyle bizim futbolcumuz ve başarı gelecekse onlarla gelecek, süreklilik ile gelecek. emre akbaba çöp, belhanda çöp, ömer bayram çöp... ne yapsın adam? orta saha futbolcusu yok elinde, ne yapsın? mecburen potansiyelini bildiği adamların performansını bir şekilde artırmak zorunda. e bu işler kulübede bekleterek olmuyor. emre akbaba bildiğimiz tarzına geri dönerse takım en az 2 level atlar. ömer bayram geçen sene ligler araya girene kadar kahramandı, bu sene neden olmasın? zorla, kafalarına vura vura bu adamlara unuttuklarını hatırlatacak.

    başka hocalar, futbolcuların bireysel performanslarını artıyor diye gıpta edilinirken bir zahmet bırakalım da bu işin piri olan fatih terim de en iyi bildiği işi yapsın..
App Store'dan indirin Google Play'den alın