aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 6183
    galatasaray kulübünün en büyük kangreni. milleti de "liseciler gelir bak ha" deyu korkutup duruyorlar ama kendilerinden âlâ klikçi yok. bunan yıllar önceydi, ali sami yen'deki son lig maçı... bunlar arda turan sahaya çıkınca küfür kıyamet başladılar ıslıklamaya falan. kapalı altta bir grup da arda'ya alkışla destek verdi. bunların amigoları alıp davul sopasını alkışlayan bir gruba doğru galiz küfürlerle fırlattı. o gün kapalı altta olanlar hatırlar muhtemelen. yani, onlardan değilseniz dayak yiyordunuz bir ara tribünde... başka ufak tefek gruplarla girdikleri mevzuları anlatmayacağım bile. herkes biliyor.

    bir ara gerçekten galatasaray'a çok faydası olan bir oluşumdu, bunu yadsımıyorum. belki içlerinde halen değerli arkadaşlar da vardır ki eminim olduğuna ama kendisini galatasaray'ın sahibi sanan, "politikaya bulaşmayız" deyip zırt pırt politik (ama sağdan politik) eylemlere girişen bu arkadaşlarımızın ya asıl işlevlerini hatırlaması ya tribünde güçlerinin zayıflatılması lazım bence.

    galatasaray basketbol tarihinin efsane koçu ergin ataman'la yaşadıkları gerilim de var bak, unutmuşum onu. ne hakla, ne hadle? yönetimle ilişkilerini falan bilmem ve bence sosyal medya ekibinde aralarından birilerinin olması büyük bir sorun değil normal şartlarda... ama kendini bu kulübün sahibi görüyorsan, o zaman sorun, o zaman senin varlığın bile sorun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın