resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27879
    bu adamı savunma nedenim gerçekten bambaşka. evet bir egosu var, geçmişte başına çokça bela olan, ve taktik açıdan futbol dehası olmadığı ortada (böyle bir iddiası da yok zaten) fakat, ‘hegamonyası’ altında ezilip kompleks yapan fenerbahçelilere, heleki hayatında ne başardıysa hepsini bolca baba parası sayesinde başarmış şımarık yalı çocuklarına yedirmeye gönlüm razı olmuyor.

    yok takım iyi olmazsa kaçarmış, yok para olmayınca suçu yönetime atarmış.. öncelikle söze şöyle başlayayım.. galatasaray uefa kupasını aldığında galatasaray süperlig’te o sezon transfere en çok para harcamış 8. takımdı. bilen bilir, o dönem türk futbolcular maaş alamadığında fatih terim’in cebinden çıkarıp maaş ödediği kriz dönemleri bile yaşandı. fenerbahçe’nin ve beşiktaş’ın o dönemler ödediği paralarla kıyaslandığında galatasaray anadolu takımlarından hallice kalır. bilmeyen ama konuşmayı çok seven ergenler bi zahmet araştırsın o dönemki transfer harcamalarını..

    ikincisi, bu adam yarı sezon forvet olmadan sezonu şampiyon bitirmiş bir adam. (şimdi de kalecisiz versiyonunu yaşıyor) yönetim gol kralını göndermiş, yerine dandik bile olsa transfer yapmamış, adam ağzını açtı mı? son iki yıldır transferlerin %80’i kiralık erasmus öğrencisi gibi gelip geri dönen küme düşme potasındaki takımlardan alınmış forma bulamayan futbolcular, çıkıp da ses etti mi?

    evet visca’yı irfan can’ı istiyormuş. ne var ya bunda? sanki real madrid’ten modric’i istedi de bu kadar kıyamet kopuyor. koskoca galatasaray bu futbolcuları isteyemez mi, buna bir bütçe uyduramaz mı? rakip mesut özil’i isteyecek, bizimki visca’yı isteyince ooo parator bilmem ne.. geçiniz

    ayrıca fatih terim’in bunu açık açık isteme nedenini çok iyi anlıyorum. bugüne kadar hep sustu, falcao’ya da sustu, diagne’ye de, transfer adına ne yapıldıysa hepsine sustu, sonuç? sonucu görüyoruz işte, balık hafızalı bir millet olduğumuzdan, hala burada falcao’ya o paraları verirken düşünecektin diye yazanlar var. kardeşim adamın olayı bu, aslolan galatasaray deyip yapılan hiçbir yanlışı dışarı lanse etmiyor, sen bugün burada falcao diye saçmalayabiliyorsan, o kulübe zarar vermesin diye içerde yaşananları hiç yansıtmadığındandır. ehh al işte şimdi döktü içindekileri. bana soruyorsanız ben bunları istiyorum diyor. şimdi yönetim saçma sapan transferler yapınca, üstünden zaman geçince bunu fatih terim’den bilmeyeceksin işte.. bak, aslında onun istedikleri gayet makul ve itiraz etmeyeceğin futbolcular.. evet makul, son üç senede iki kere şampiyon olmuş, şampiyonlar liginden deli gibi para gelmiş, bir irfan can’ı da alamayacaksa koskoca galatasaray, kimse kusura bakmasın bu fatih terim’in suçu değildir.

    diğer yandan aldığı cezalar, linçler. maç sonrası hakem tacımızı vermiyor dedi diye dalga geçtiler, koskoca beşiktaş camiası yanlış taçtan dolayı haksız şampiyon olduğumuza dair bildiri yayınlamadığı kaldı. hakeme hakkımı helal etmiyorum dedi 5 maç ceza aldı, rizespor başkanı silahım olsa hakemi vururdum dediğinde aldığı ceza 11 gün! bu sezon, hakeme küfür yok, hakaret yok, tehdit yok, yine 4 maç ceza, ne için? şimdi fatih terim çıkıp, futboldaki herhangi birine sicili bozuk dese ne kadar ceza alır acaba merak ediyorum, çünkü koskoca fenerbahçe başkanı değil ceza uyarı bile almadı da.. ama terim algıcı terim kabadayı terim öyle terim şöyle..

    bu adam gerçekten yalnız savaşçı. yahu geçen sene seri, onyekuru ve lemina, pandemi yüzünden uzatılan liglerde son maçlara çıkamadılar, sözleşmeleri bitti diye. bu beceriksiz yönetim şu dönemi bile yönetemedi, kiralık dönen futbolcularını iki ay daha tutamadı. bu kadar beceriksiz bir yönetimle çalışmak da peygamber sabrı ister, ama sorsan fatih terim yönetime suç atıyormuş da başarısızlığı kabullenemezmiş hemen yönetime yıkılırmış..

    gerçekler ortada, uğradığı haksızlıklar ve herşeye rağmen galatasaray için kendini siper ederken bu kadar yalnız kalması bence haksızlık. beceriksiz yönetimin yaptıklarının bedelini fatih terim ödememeli. hiçbir galatasaray’lı, kendi takımlarının bir ferdi olsa yere göğe sığdıramayacakları fatih terim için nefret kusan kanatlı taraftarlarının gazına gelmesin, ve emanetine sahip çıksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın