resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 27807
    hocanın ruh hali 12 ocak 2021 yeni malatyaspor galatasaray maçında takıma da yansımıştı. yoksa üç gün arayla aynı takımın oyunu bu kadar değişemez.
    kaos, galatasaray'a çoğu zaman yaramıştır. çünkü gelenekleri olan köklü bir camiayız. ancak bu kez elimizde kaosu lehimize çevirebileceğimiz uygun şartlar yok. tarihte değişkenlerden ikisi genelde birlik olur ve kaosu öyle aşardık. genellikle de bütünleşmeyi taraftar sağlardı. taraftar-yönetim, taraftar-hoca, takım-taraftar birlikteliklerinde nirengi noktası taraftar olurdu. zaten bu dört unsurdan en az üçünün bir araya geldiği dönemler tarihimizdeki başarıları oluşturuyor. işte bu noktada bugün taraftar, yönetim ve hoca ayrı düşmüş görünüyor. taraftar ile ultraslanı bağdaştırdığım düşünülmesin. çoğunlukla ultraslanın kulüp siyasetlerini benimsemem ama nesnel olarak taraftarın örgütlü gücünü oluşturuyor. bu birlikteliği ancak seçimle sağlayacak gibi görünüyoruz. onun için de mücbir sebebin ortadan kalkması lazım.
    ezcümle fatih hocaya gelirsek yönetimle bağı kalmamış, taraftar örgütüne de gönül koymuş durumda. tabii ki imkansızı imkanlı yapacak tek kişi varsa o da kendisidir. bugün camiayı birleştirecek bir kanaat önderine ihtiyacımız var. bence yine tek adres kendisi. hocanın galatasaraya sözünü yerine getirmek için camiayı birleştirmesi lazım. canımız hocamız* içerde dışarda birliği sağlamak zorunda. kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın