resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27797
    --- alıntı ---

    galatasaray ile tekrar yola çıktığımızda gazeteci arkadaşlar hedefimizi sormuştu. ben hedef olabilmesi için önce insanların hayal etmesi gerektiğini ifade etmiştim. şu an da dünya büyüklüğünde bir hayalim var. olur ya da olmaz ama içimde hep neden olmasın, var.

    --- alıntı ---

    iki sene önce lokomotif maçı dedikleri. herkes eleştirilir ama bu adam bildiğin efsane. sen gibi ben gibi galatasarayli ! hatta belki de iyi o galatasarayli. çünkü takım için, biz taraftar için yaptıkları ortada.

    beşer şaşar demişler. kendisinin de çok hatası vardır, olmuştur. olmaya devam edecektir de. ama kendisinde - çok alakasız olacak ama - 1 senedir işsiz olduğum ifadenin aynısı var.

    hep bir olur mu ? bekliyor. iyi futbol iyi oyuncularla oynanır derler. ki kendisi iyi olmayan oyuncularla da bir yerlere gelmiş. gerçekten merak ediyorum kaç kişi hocayı böyle yorgun gördü ? benim yaşım 27. kendisi benim için galatasaray demektir. tabi galatasaray kişilerden üstündür. ama fatih terim öyle bir yerdedir ki tüm kulüplerde başkanlar önce gelirken kendisi çoğu başkandan önce gelir.
    geçen sene de kriz olmuştu ama kendisi sözünü hatırlatarak yine kalmıştı. ama bugün sene sonu bitiyor demesi ben artık yoruldum demek bence. sürekli imkansızlık ile uğraşmaktan sıkıldı artık sanırım. takım şampiyonluk yarışında ise kendisi sayesindedir. tek istediği takıma takviye. öyle uçuk isimler de istediğini düşünmüyorum.

    ama hepsinden önemlisi dediği gibi bildiğin yalnız adam. galatasaray'ı, oyuncularını, taraftarı, kendini tek başına savunuyor.

    çok duygusalım. çok mutsuzum hocamı böyle görmekten. herkes gibi. sen kal hocam. bırakma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın